Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Ingen Hagrid i OotP?

I et intervju med The Herald hinter Robbie Coltrane, som spiller Hagrid, at han ennå ikke vet om han skal være med i filmatiseringen av Order of the Phoenix. Dette er ennå for tidlig å si, da manus fortsatt ikke er ferdigskrevet, så se på dette som et rykte inntil videre!

Han nevner såvidt Goblet of Fire også, og forteller at filmen har en «veldig komplisert handling».

Takk til Guro for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Guro sier:

  Det er dårlig gjort å ikke ha han med!
  Men det betyr også at ikke (å,jeg glemmer alltid navnet hans)
  Gnarv,lillebroren hans skal bli med,og det er bare bra!Det kapittelet er det kjedelisgste i Ootp.

  Jeje…

 • Multe sier:

  ja helt enig. jeg gidder aldri å lese det kapittelet. jeg hopper over det hver gang!

 • Guro sier:

  Hehe,samme her.
  Men jeg håper at de skal bruke Hagrid i bøkene,men bare håppe over det kaittelet!

 • Rosi sier:

  Ey, Grawp er tøff! De kan ikke bare kutte ut ham! Og på mugglenet virket det som at det var Robbie Coltrane selv som ikke ville være med i OotP, men det kan jo hende jeg misforstod … det hadde i hvert fall vært überteit om de fikk en ny Gygrid …

 • Guro sier:

  Næsj,det kan da du ikke mene?
  Det var det kjedeligste kaitelet i OotP!
  Og jeg håer de ikke har han med i filmen!

 • White Sisu sier:

  Hva!! Det kapittelet er da ikke kjedelig i det hele tatt. Hagrid er en av yndlings personene mine. Hvis han ikke blir med i Ootp, er hele filmen ødelagt!!!

 • Guro sier:

  JO!
  Jeg vurderte å håpe over det mens jeg leste det kap!
  Men det er forferdelig dumt hvis ikke Hagrid blir med i filmen!

 • Karoline sier:

  Hagrid er kjempekul, men Grawp kan dere bare spare meg for. Eg syntes d va en dårlig ide å ta me grawp i bøkene. totalt uinteressant. (sorry JK, sorry!!) Eg elsker bøkene, men allikevel d kapittlet var ikkje gøy.

 • gabrielle sier:

  Æsj,nokså kjedelig kapittel men fikk jo vite noe da.Men Gygrid må være med med dissa Gnurrg-greiene,timen med dystralene og hvor han må stikke av etter at Dolorosa og dei fire har prøvd seg.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt