It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Ny settrapport fra VG

VG har besøkt settet til Goblet of Fire, og de har skrevet to artikler om turen:

I denne artikkelen forteller skuespillerne om hvor magisk det er å bli spillfigurer.

I selve settrapporten skriver de mer om spillet, og har et intervju med Alex Laurant, art director for Electronic Arts (EA). Han forteller blant annet at de før de lager et spill først ser filmen, for deretter å legge til, utvide, forlenge, erstatte og fjerne det de føler er nødvendig.

VG beskriver også en scene fra selve filmen:
På en oppslagstavle i Griffing-huset henger det en brosjyre for det 422. verdensmesterskapet i rumpeldunk, en stabel aviser et annet sted har oppslag om rumpeldunk-kampen mellom Bulgaria og Irland og på ryggen til en bøkene i biblioteket kan man lese titler som «Unforgivable Curses and their Legal Implications».

Takk til Guro for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Guro sier:

  Jeg tror jeg skal kjøpe spillet (eller få tak i det)
  Det ser kjempe bra,men jeg håper det ikke er så barnslig,men litt,skader meg ikke.

 • MsJoplin sier:

  Det er absolutt ikke barnslig. Det er jo som å være med i filmen selv! Eller syns du kanskje Harry Potter er barnslig? Hæ?HÆ? Hehehe.

 • Guro sier:

  Nei,det er bare bra at det er lett,jeg spiller ikke så mye spill,så det bryr meg ikke om det!
  Og nei,jeg syntes IKKE Harry Potter er barnslig!
  Tror du virkelig at jeg ikke er Hp fan?Hæ HÆ HÆ!:PHehe…

  Neida,personlig syntes jeg ikke spillene er noe barnslig,men de teite ikke-HP-vennene mine syntes alt med HP er barnslig,inkludert spillene!
  Men de er selv barnslige når de tenker sånn.

 • Guro sier:

  Å, sånne er mine òg! Helt forferdelig, de aner jo ikke hva de går glipp av! ;)

 • Guro sier:

  Ja,jeg er den eneste i området som er det!
  Men det er dumt for dem,det er de som er barnslige!

 • Multe sier:

  De er ikke barnslige, de vet bare ikke hva de går glipp av ;)

 • Katie sier:

  Har aldri prøvd noen av HP-spillene, men fikk skikkelig lyst da jeg så de bildene!

 • gabrielle sier:

  jeg ar alle de tre første spillene på nintendo game cub,og det er faktisk gøy å spille og jeg brukte hele 2004 for å få meg inn til argarapp.det var vanskelig det,men det var ikke no problem med de vises stein,få til ein vergeformel og klare basilisken.det var ikke no vanskelig.

 • MsJoplin sier:

  Så bra, gabrielle! Jeg tror det er litt forskjell i vanskelighetsgraden på de forskjellige spillkonsollene. På Xbox var Argarapp utrolig enkelt, samme med basilisken og vergeformelen, men jeg klarer absolutt ikke å slå Krengle og ulvene hans. :)

 • White Sisu sier:

  Jeg har alle HP spillene på Playstation 2. Argarapp var ikke så vanskelig, men Krengle og ulvene er umulige. Men jeg har faktisk klart det en gang. Basilisken er veldig lett. Vergeformelen er ganske vanskelig. Den slet jeg lenge med.

 • lini sier:

  Det spillet må jeg kjøpe. Så kult at de har fått karakterene (harry, ronny og hermine) til å ligne på skuespillerne.. det er så bra =D Selv har jeg bare HP2 pcspillet… men dette må jeg ha! hihi

 • gabrielle sier:

  Vel,det var vanskelig Å FÅ SEG INN DIT.Ikke å klare ham.

 • gabrielle sier:

  Men jeg er student og liker å spille spillene for det! (fornærmet)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt