If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

GoF-settraport fra HP4U

Den nye GoF-raporten fra HP4U har kommet fra en ung gutt som fikk en hel dag sammen med GoF skuespilerene. Denne heldige personen fikk være med som «ekstra» under innspillingen av Verdenscupen i rumpeldunk.

Les hele settraporten her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • MsJoplin sier:

    Vel, selv om fyren sier at han ikke så verken Malfoyfamilien eller Winky, så behøver ikke det å bety at de ikke er med på Quidditchkampen. Ekstrapersonen var jo kun med i scener med MANGE mennesker, og Malfoy’ene filmes nok mer privat og i nærbilder. Om noen skjønner hva jeg mener. Dessuten trodde fyren at det kun ble filmet med ett kamera, og først etterpå fant ut at det var flere der, så virker ikke som om han har særlig peiling. :P

  • gabrielle sier:

    I Athenes navn,er det sant? Varn og så Maggie Smith og?Ho er bare BEST,men Rita Slita er på en velfortjent andreplass.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt