Remember my last, Petunia.

Sikkerheten strammere enn hos FN

Lanka Business Online skriver en artikkel om slippet av Half-Blood Prince i juli. Her forteller de blant annet at sikkerheten rundt FNs generalsekretær Kofi Annan er veldig lav i forhold til hvordan bok 6 blir beskyttet.

Kun 8 importører, som har forhandlet med Bloomsbury tidligere, får lov til å selge boka i Sri Lanka. De får den kun en uke før tiden, og må signere en kontrakt om at de ikke åpner bokeskene før 16. juli.

Artikkelen omtaler og enkelte tilfeller av piratkopierte HP-bøker (OotP var visstnok tilgjengelig på nettet bare timer etter utgivelsen) – og de har tydeligvis gått på aprilspøken til Mugglenet:

MuggleNet.com, a Harry Potter website, was ordered to shut down by the Manhattan Federal Court for facilitating illegal distribution of copyrighted materials owned by Warner Brothers Entertainment, Inc. and J.K. Rowling.

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • gabrielle sier:

    Jaha,jeg gikk også med på aprilspøken.

  • Guro sier:

    Jeg fant en fil på beareshare,en bok.
    Den het «Harry Potter and the halvf blood rince»,den er på størelsen på en svær bok,men det er umulig.
    Det er nok en Fanfict desverre!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt