New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

HP – et 48-timers-fenomen?

The Book Standard skriver en artikkel om bokhandlere som forbereder seg til slippet av Half-Blood Prince, blant annet om hvordan de skal få kundene sine til å faktisk kjøpe boka.

Mange små bokhandlere sliter med å få solgt bøkene fordi de konkurrerer mot store bokhandlere som kan gi avslag i prisen og som sørger for HP-fester og liknende moro.

Jamie Broadhurst, redaktør hos Raincoast Books i Canada sier at HP er et «48timers-fenomen» og at det er derfor alle bokhandlerne er så ivrige etter å få boka og selge den så raskt som mulig.

Elizabeth Jenkins, som jobber i en bokhandel i California, forteller at de har bestilt tusen eksemplarer av boken, men at kun 25 kopier er forhåndsbestilt av kundene. Hun spår at dette slippet ikke vil bli like stort som for Order of the Phoenix, fordi den første generasjonen av fans nå er i tenårene og at det ikke er like stort nå som det pleide å være.

Takk til Veritaserum for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • batabid sier:

  Hah, ikke like stort som det pleide å være?! Jeg var 9/10 år da jeg ble HP-fan. Nå er jeg 15 og fortsatt like spent!! Fru Jenkins tar nok feil der ja ;)

 • Hitchi sier:

  eh… DUH! Det blir jo bare større og større! Våkn opp litt a Elizabeth!

 • Beate sier:

  Jeg ble interresert i HP da jeg var tolv, jeg… Siden har jeg bare blitt mer og mer hekta fordi jeg alltid har vært ca like gammel som Harry da bøkene ble sluppet ut…
  Tror det er hvertfall like mange tenåringer som gleder seg til HBP.=)

 • Multe sier:

  Hvis du er Potter-fan ,ja da er du Potter-fan. Det forandrer seg ikke når man blir tenåring.. Kanskje med mye annet, men ikke når det gjelder HP nei :)

 • NitaGirl sier:

  Jeg er også schvæær HP-fan – selv om jeg begynte å lese det da jeg var – hva var det? 12? – og nå er jeg 15… Aldri om jeg kommer til å bli lei Harry Potter!

 • gabrielle sier:

  He he.Litt feil ja,jeg er faktisk student jeg.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt