CONSTANT VIGILANCE!

Ny settrapport fra HP4U

HP4U har postet nok en settrapport, som blant annet inkluderer en liten hvit ilder, også kjent som Draco Malfoy.

Allerede før soloppgang fikk vi besøke Dumbledores kontor og fikk se inn i den gjennomsiktige, sølvbelagte tanketanken, gå gjennom Mad Eye Moodys klasserom og vandre gjennom den forbudte delen av biblioteket.

Ett av de største øyeblikkene var da alle fikk lov til å beskue litt av filminnspillingen. Alle de unge hovedrolleinnehaverne var der og også noen av de voksne, men de besøkende hadde blitt fortalt at de ikke ville få anledning til å se filmingen siden den var temmelig intens og også topphemmelig.

Men likevel, til alles store glede, sa assisterende regissør at de kunne snike inn på gravplassen og titte noen sekunder. Alt var så imponerende og gravplassen er enorm, skummel og forhekset og såå realistisk. Alle gravstøttene og stenkisten er hånddekket av mose og lav, tåke virvler rundt inngangen til det crewet fortalte er en krypt. Det var gigantiske trær og busker formet til lidende figurer. Ikke et sted man ønsker å være på natterstid.

Siden gresset er ekte og hele gulvet er torvbelagt luktet det slik du kan forestille deg at en dyster gravplass lukter. Varmen fra lysene og mengden av kropper (levende sådanne) gjorde settet så varmt at damp steg opp fra gresset, noe som gjorde stedet enda skumlere.

Den største overraskelsen på hele dagen var (mens jeg stod skjelvende av forventning i dette skumle stedet) da en tilsynelatende svært syk Cedric Diggory kom gående til settet. «Hei», spøkte han, «beklager utseendet. Dere overrasket meg på en død dag».

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt