He was probably the bravest man I ever knew.

Første klipp fra GoF er lagt ut

Veritaserum har fått tak i en forsmak på ABC-showet som sendes 7. mai, og på slutten man man se det aller første glimtet av Goblet of Fire; Hermione i ballkjole, ildbegeret, Harry under vann og en drage!

[Last ned her] (Høyreklikk og lagre som..)

Screencaps her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mons sier:

  FY flate det var bra! Hvem var det som la lappe n ned i ildbegeret?? Først trodde jeg at det var en av havfolka jeg så, men det var jo Harry!!!!!!! Dragen så jo ganske «skummel» ut!! Vi så jo Hermine også, og det så ut som om hun skulle på ballet, men skal ikke hun ha på seg en blå kjole?????? Samme det, for hun er jo pen uansett hun!!!!!

 • lini sier:

  Bloody hell!! :D Emma var sååå nydelig! Nå kan jeg nesten ikke vente til traileren jeg nå! Hu sku hatt blå kjole ja, men hun var fin uansett! :D Ååå så glad jeg er ! Hehe!!

 • Karoline sier:

  ¨Hadde ikke blå kjole…dessuten skulle hin være ugjennkjennelig. Jeg så jo med engang at det var henne.

 • Linda Hong sier:

  Blå eller rosa kjole er vel det samme, gled dere heller til filmen!!

 • Dult sier:

  Drit kult!!!!!!!!

 • spluto80 sier:

  With ten minutes of never befor seen fotage (vet ikke hvordan det skrives). Noen som vet noe mer om dette?

 • Hitchi sier:

  Jess! Endelig noe å se fra filmen! Det var viktor krum som la lappen nedi ildbegeret

 • Multe sier:

  åååh:D:D:D Blir programmet lagt ut til nedlastning her, etter at det har blitt vist på abc?

 • MsJoplin sier:

  spluto80 – Med 99% sikkerhet kan jeg si at dette er de slettede scenene som var med på dvd’en. Det var hvertfall slik med den første filmen, de slettede scenene ble lagt til filmen igjen og presentert som ‘never before seen footage’.

 • Multe sier:

  Viktor Krum som la lappen nedi ildbegret?? hæ?? snakk om?

 • megan sier:

  ooo, fancy! Gleder meg til det kommer en litt mer fullstending trailer. :)

 • Karoline sier:

  Det skulle være forglemmeiblå gevanter, ikke en rosa silkekjole. Hun skulle være ugjennkjennelig, fordi håret til vanlig er bustete og det skulle være helt glatt. Håret var jo bare oppsatt med fortsatt krøller i håret. Så det var litt skuff. Men ellers gleder jeg meg;)

 • Jessica sier:

  jeg får ikke til å se den… noen som kan hjelpe meg??

 • Multe sier:

  MsJoplin? Blir programmet lagt til nedlastning her etter at det er vist?

 • MsJoplin sier:

  Multe – jepp!

 • LovesHarry=) sier:

  Ååååå! Herregud! Nå har jeg tårer i øynene *snufs* Fantastisk!

 • Nilboriel sier:

  Spennende å se! Jeg likte nå ikke kjolen til Emma/Hermione, jeg. Hadde sett for meg den nydelige blå kjolen, også kommer hun med den beige-rosa greia… Jaja, sånn får det nå være. Uansett kjempegøy å se!

 • Jessica sier:

  hallo?! dere som snakket om at dere syns at det var dumt at hermine ikke hadde på seg den blå kjolen… du kan jo ikke se den engang… Jeg tror kanskje ikke vi så samme klipp jeg…?

 • gabrielle sier:

  Ho Hermine kunne brukt hår frisyren jeg hadde i bryllupet til onkel og den bulgarske tanta mi.Det ville kledd henne.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt