Remember my last, Petunia.

Traileren er lagt ut!!!

Traileren er lagt ut hos Apple.com, sjekk den ut her!

Wow, hvorfor er det ikke november NÅ!?!

[Last ned her] (Quicktime) Høyreklikk, lagre som..

Dumbledore voiceover: This year Hogwarts will play host to a legendary event.. the Triwizard Tournament! During which time a single student gets to represent his or her school in a series of magical contests. Eternal glory awaits the student who wins the tournament.
-
Dark and difficult times lie ahead, Harry. Soon we must all face the choice between what is right… And what is easy.

Screenshots her!

174 flere screenshots her (Takk til Beizy!)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Halle sier:

  Kan vel ikke si jeg gleder meg mindre etter å ha sett traileren. :)

 • Håkon sier:

  KONGE!!!!!!skal se den 100 ganger til!!!

 • Mitzâna sier:

  Det var som jeg sa. Lengden på den er ca 1:21 min… :P Men jeg gleder meg myyyye mer til boken :D

 • Line sier:

  Den så døds kul ut :D ^boka er jo selfølgelig bedre da:P

 • bo sier:

  Den var såååååå fin!!! Er så spent at jeg tror jeg holder på å tisse i buksa!!! GLEDER meg noe sinnsvakt!:P

 • White Sisu sier:

  Jeg så den 8 ganger. Shit, så jeg gleder meg.

 • Karianne sier:

  ÅÅÅÅÅ…… Jeg gleder meg bare mer og mer…
  Harry Potter ligger mitt hjerte så nært at jeg kan grine bare av og se filmene…
  JEG GLEDER MEG BARE SÅ MYE AT DET GÅR IKKE ANN OG BESKRIVE… !

  I`m so happy…….. : )

 • Beate sier:

  Åååååååå! Nå gleder jeg meg sinnsykt! Kan ikke film-folka kjappe seg litt sånn at vi kan se filmen litt før?
  Det er så lenge til november…!
  Jaja, vi får jo HBP i mellomtiden! ;-)

 • Line sier:

  Hah! alle gleder seg. er jeg den eneste som gruer meg? jeg kommer selfølgelig til å se den på premieren(halo?? det er jo harry potter), men jeg er så redd for at jeg kommer til å bli så skuffa i forhold til boka. det blei jeg med tre’ern…skikkelig nedtur.

 • gabrielle sier:

  Får ikke traileren fram.NEEEEEEEEEII!

 • MsJoplin sier:

  Line – sånn var jeg også før. Men forsøk å fokuser på det positive, det som faktisk er med i filmen. Og hva så om den ikke følger boka til punkt og prikke? Det er jo Harry Potter! I levende live! Heller det enn ingen film, sier nå jeg.

 • Karoline sier:

  Gleder meg til enormt til filmen! Var ganske skeptisk, men dette ser bra ut! :D

 • Multe sier:

  æææh… æ får ikke tell å se den!!!!

 • MsJoplin sier:

  Har dere ikke Quicktime kanskje?

 • Maja sier:

  Endelig en smakebit! Jeg er mye tryggere når det gjelder denne filmen, en noen av de andre – supre effekter. Selv om «the goblet of fire» ikke er framstillt som beskrevet i boka, var det en super utgave de hadde her. Hvorfor kan ikke traileren være lengre! November er usannsynelig langt unna, heldigvis er det mye godt på Potter-planen i år … nå får jeg ikke sove i natt … dette gjør de bare for å lade opp batteriene våre :)

 • Multe sier:

  ja MsJoplin det var nok der problemet lå!! men nå har jeg fått det til!!! Jeg gleder meg sånn:D:D hærregud!!

 • Dult sier:

  Drit bra azz!

  Men var ikke Maxime litt tynn?

 • Multe sier:

  Madame Maxime var vel heller stygg..

 • Ellie sier:

  WHOA! Krum er jo pen!

 • Dult sier:

  Ja,ho var stygg å!!!

  Men jeg trodde ho skulle være like bred som Hagrid,jeg…..

 • Dobby girl sier:

  Ja, trodde også hun skulle være like bred som Hagrid… Hun var stygg ja! haha

 • Giril sier:

  Hmm… Er det ikke en teaser da? Traileren kommer jo ikke før senere…

 • fanofdan sier:

  Dritbra trailer! hAr sett den 4-5 ganger allerede.. Gleder meg til filmen. Vet noen når i november den kommer på kino? Blir det verdenspremiere, alle land på likt?

 • C sier:

  Er det bare jeg som ikke får lyd med traileren? Eller er den uten lyd? (Ja, jeg har jo høytalerne og sånn på da).
  Denne virker mer skummel og litt mørkere, dypere… Spennende!

 • gabrielle sier:

  JESS,fikk det til.Super trailer,hadde bare ikke innstalert quicktime.

 • gabrielle sier:

  Men jeg er enig,Madame Maxime er dritstygg.Hvor er den svarte satengen? Hvor er det vakre håret som skulle vært i en elegant knute i nakken? Hvor er det pene olivenhud-ansiktet? Kjempebra trailer,skuffa over Fleur.Hun blir bare styggere og styggere.Hun skal jo være vidunderlig,iskald,farlig vakker. Hun skulle jo være en iskald,farlig skjønnhet.Ellers er jo trailern super bortsett fra Hermines kjole og hår.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt