Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Forbedret Jo

Noen gang lurt på om Luna var datteren til Snape? Eller hvorfor vi ikke har hørt skolesangen siden PS? Eller kanskje om det snart skal komme ny nyhet på siden til Jo?

Alt dette, pluss litt til kan du nå altså få vite. Jo har nemelig oppdatert siden sin, og vår alles kjære The Leaky Cauldron har blitt månedens fanside. TDP gratulerer! Også andre ting har blitt lagt til, både blant nyheter og FAQ.

Hun har ennå ikke fått fikset de tekniske problemene hun har, angående månedens trollmann.

Takk til MuggleNet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Multe sier:

  Av alt i alle bøkene er det bare en’ ting jeg ikke skjønner..I bok nr.4, 1kap. står det at alle tre Vensterne ble funnet døde i huset,og at det eneste Frank hadde sett var en mørkhåret gutt løpe ned plenen fra huset.. var den gutten Tom(Voldemort)?? han ble jo også funnet død! jeg skjønner ikke hvem han gutten var, og hvordan Tom kunne først være død og obdusert, og etterpå bli verdens ondeste trollmann? Noen som kan være så snill å svare ?(Skriver det her, fordi jeg klarer ikke logge meg inn på forumet)

 • Dult sier:

  Han døde fyren er faren til Voldemort,Tom.

 • Multe sier:

  ååh… ja men da blir det j o noe annet! takk skal du ha Dult!:)

 • Dult sier:

  hehe Ikkeno problem..hehe

 • gabrielle sier:

  Good,points. Kem blir månedens trollmann mon tro?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt