The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Dursleyene kuttet ut, Hermione ingen supermodell

Comic Con International forbereder årets convention med et magasin hvor de blant annet har intervjuet Mike Newell, regissør av Goblet of Fire:

Newell blir blant annet spurt om hvordan de vil fremstille Hermione som ugjenkjennelig på juleballet og om hvorfor de i filmen har kuttet ut familien Dursley:

«Jeg syns Emma Watson er ei pen jente, men jeg syns ikke hun er supermodell-pen. Hun er som en helt vanlig person. Når hun skal være med på juleballet, har vi gjort henne så vakker og stilfull som vi kunne få til, men likevel gjenkjennelig. Vi brukte ikke mye tid på det, men måten hun ser ut på overrasker Harry og Ron voldsomt. Og hun er veldig gira over å ha blitt invitert med på ball av Quidditch-helten Viktor Krum. Han liker henne veldig godt, og de har et veldig søtt forhold, selv om Ron er plages av sjalusi.»

-

«Jeg er veldig lei meg for at Dursley’ene ikke er med i filmen. Jeg også syns den lille scenen de hadde i boken var kjempemorsom, men den var ikke nødvendig for helheten i boken, som de var i bok 1, 2 og 3. Så fordi vi lagde en og ikke to filmer, og noe måtte kuttes ut, mbestemte vi oss for at Dursley’ene var en av de tingene. Vi var lei oss for det.

Det som er positivt ved at det er bare en film, er at historien rundt TriWizard-turneringen og Voldemorts plan om å ta Harry har blitt veldig tett og spennende fordi en del av det rent forklarende i boken har blitt fjernet. Det betyr av hovedhistorien har blitt en veldig direkte, spennende thriller med høyt tempo. Hva du vil savne, er selvsagt de fascinerende små detaljene som det i enkelte tilfeller ikke var plass til.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • J. K. Potter sier:

  Kjekt……….Kutt ut humoren. HP-filmene pleier jo VIRKELIG å kunne måle seg med bøkene…Nettopp den mangelen på detaljer og at deler av historien må kuttes gjør at det nesten ikke er verdt å gidde å se filmene:(
  Ååååååå *irritert*

 • fanofdan sier:

  Ja, men tror ikke filmen blir noe dårlig fordet! Jeg mener, bok og film er jo to forskjellige ting, men også je vil nok savne og legge merke til de tinga som blir utelatt i denne filmen.

 • MsJoplin sier:

  All humor er neppe kuttet ut, men scener som ikke har noe som helst betydning for handlingen er kuttet ut. Hva har vel Dudleys voksende tunge å si for turneringen? Eller for Voldemorts tilbakekomst? Jeg kommer ikke til å se filmen kun for å irritere meg over hva som er fjernet fra boken, men heller for å glede meg over alt som faktisk er tatt med.

 • Nico sier:

  HAHHAHAHHA har allid visst at hermine ikke er en «super modell»

  (knis) (flire!!!)

  morsomt…..

 • krembolla sier:

  jeg synes at det er veldig dumt at de har kuttet ut det med dursleyene, hvordan møter Harry «the weasleyene» da??? hmm… Hadde heller ikke sett for meg hermoine som en super-modell, men hvorfor i all verden skulle han bedømme henne med det? skjønte ikke helt hvorfor… jaja… det var jo morsomt å lese det i boka, så dumt at de kutter det ut…. :(

 • Della sier:

  Er mest skuffet over at Hermione ikke ser ut som jeg hadde forestilt meg. På traileren har hun rosa kjole og håret er satt opp med litt krøller ned, og hun er veldig gjennkjennelig. I boken har hun lyseblå kjole, håret er helt glatt og satt i knute i nakken og skal være nærmest ugjennkjennelig.

  Videre håper jeg at ikke altfor mye er kuttet vekk. Syntes litt for mye var borte fra treeren, og ettersom GoF er enda lenger, vil vel enda mer være kuttet vekk.

 • adamanta sier:

  jaja, probleme er jo kanskje det at Emma er litt for pen til å spille Hermione da. Dessuten så har hun veldig tynt hår(haha har dere sett de flettene hun har i PoA, min er ca 4 ganger så store.) Vi er vant til å se henne men glatt hår, og da blir ikke noe særlig dramatisk forandring. Men, men, jeg er skuffa over Harrys fest antrekk jeg.

 • gabrielle sier:

  Emma har rosa kjole,juleballet blir en fiasko.Hele greia er ødelagt.Dermed PASTA!

 • Multe sier:

  Gabrielle: Du er jo Bare negativ! se heller det positive i det som er tatt med og slutt å syt

 • J. K. Potter sier:

  For all del…..gleder meg til filmen jeg :)
  Men gleder meg mer til HBP ja :D

 • Meg:D sier:

  Jeg syntes ikke det gjør noe at Hermine ikke ser ut som er supermodell.
  Hu er Jævlig pen syntes jeg azza…!!!
  Kunne ønske jeg var hu azza!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt