In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Fire nye GoF-anmeldelser

Flere anmeldelser har dukket opp fra den samme forhåndsvisningen av GoF som nevnt tidligere:

Mugglenet har fått en anmeldelse tilsendt, som kan leses her. Anmelderen gir filmen toppkarakter, og sier dette er den beste HP-filmen til nå! MANGE detaljer om hvordan filmen er lagt opp også, ikke lurt å lese dersom dere vil beholde litt av spenningen.

Ain’t it cool news har tre anmeldelser oppe, som dere finner på denne linken. Den siste av disse tar for seg en del av endringene som har blitt gjort fra bok til film, og igjen, ikke les dersom dere ikke vil bli spoilet!

Jeg antar at kommentarene til dette innlegget også vil inneholde spoilere!

Takk til Mugglenet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt