Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Harry Potter er mye i avisene om dagen

Nå som utgivelsesdatoen nærmer seg (nesten bare 2 dager igjen nå, iiiih!), kan man beskue Harry Potter i så og si alle aviser og magasier som finnes.

I julinummeret av Julia finner man dette intervjuet med Emma Watson, hvor hun forteller om Julia Roberts, shopping og McDonalds. Alt Hermione ikke interesserer seg for, med andre ord. Artikkel scannet inn av Pernille. Tusen takk!

Romerikets Blad hadde idag en kommentar om HBP og Harry Potter generellt, og denne er adskillig mer positiv enn den forrige kommentaren fra den kanten. Dagens kommentar kan leses her og er scannet inn av Gressli! Takk takk!

Og sist, men ikke minst, ble altså Torstein Bugge Høverstad intervjuet i VG om oversettelsen av HBP. Dette intervjuet fikk jeg tilsendt av Tonio, så applaus til henne. Les intervjuet her!

Folkens, fortsett å sende inn scans fra magasiner og aviser, det er VELDIG viktig!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Øystein sier:

  Skulle gjerne sendt inn scans, men desverre har jeg ikke scanner. (:

 • fanofdan sier:

  Bare lurte på om noen her vet om hva prisen for HBP boka i Norge blir? Noen som vet?

 • Mari sier:

  Jeg har bestilt den på engelsk, og får den for 149 kr. (tror det vr det)…

  Men hva betyr egentlig «jippo» og «hype»?? er det jeg som er helt borte eller er det noen andre som også ikke skjønte det?

 • Tonio sier:

  A ‘Jippo’is someone who lives in a caravan on other peoples land without permission. hype when someone gets excited about something. Så på urban.. Boken kommer til å koste 350 et sted, men det er forskjellig fra sted til sted!=)

 • MsJoplin sier:

  Sprakrad.no: «jippo n3 (svensk) påfunn, arrangement som vekker oppsikt»

 • Pep sier:

  Veiledende pris på den norske utgaven er 399,-. Men så er veiledende på den engelske utgaven 249. og selges for en hundrelapp mindre. Så hvis det blir priskrig kan den komme et stykke lavere enn veiledende.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt