It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Harry Potter ute til norske folk alt?

Det er vært flere som har påstått at de har fått HBP allerede, deriblandt nordmenn. På forum.hw.no er det lagt ut et bilde (NB! Kan SPOILE!) trykk her for å se bildet. [Bilde fjernet. Red. anm.]

Det at noen allerede har fått boken (i posten) er jeg personlig ikke klar over om det er et rykte eller ikke. Det kan godt være mulig for det jeg vet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • White Sisu sier:

  Idioter, de må jo ikke legge ut bilde.
  Nå er alt ødelagt :(

 • Tonio sier:

  Det bildet må ikke være ekte vet du!=)

 • White Sisu sier:

  Nei, håper ikke det :)

 • Line sier:

  det kane være sant! jeg vet om 2 stykker som fikk bokene i går pga. foreldre som jobber hvisse steder, men jeg har jo akkurat «aksepter» at Snape er ok. håper dette er fake://

 • Cam/Hooch sier:

  Æææsj, dette er sikkert bare bull. Men på den andre siden: jeg har begynt å tvile på om Snape egentlig ER ok…

 • Line sier:

  har trudd helt til en måned siden at han ikke var ok, men må trur jeg han er «farlig» igjen:/

 • Guro sier:

  Jeg vil tro at dette ikke stemmer. Hvis dette stemmer, så var det VELDIG dårlig gjort å legge det her, uten mer enn en ‘kan spoile’ advarsel. Men det var jo også veldig dumt av meg å se da… :o)

 • Susa sier:

  Åh, tenk at det går an å gjøre noe sånt! Nå er alt ødelagt!! Hele boka! Ingen vits å lese den lenger… Dette må være den største spoileren som er lagt ut på en Harry Potter-fan site EVER!

 • Guro sier:

  I artikkelen fra Dagbladet står det noe om 607 sider? Trykkfeil? For hvis det er riktig, så er bildet falskt. Det er tatt fra side 606, og J.K. ville aldri ha avsluttet en bok på den måten. Eller blir det sånn fordi hu jenta hadde den britiske voksen-versjonen? Noen tanker om det?

 • Kim-andre sier:

  Du kan ikke legge ut det bildet!!!
  Nå er jo boka ødelagt!

 • Cam/Hooch sier:

  Hehe. Nysgjerrigheten lenge leve…..

 • Kim-Andre sier:

  Åssen i huleste kan hun MsJoplin poste dette når hun selv sier litt over på nyhets siden at hun ikke har lest annmeldelsen for å ikke bli spoilet??….hun må jo ha blitt spoilet når hun posta dette! :(

 • bear^ sier:

  Ta det med ro, er 100% fake. Hvordan jeg kan si slikt? Fordi dette er mat for fakere. Husker da Half-Life 2 kom, mange som faka bilder av at de hadde fått HL2 før tiden, noe som var fake.

  Tror nok neppe dette er rett. Vi har alle lest at de som Dumbledor stoler, rar eller ikke, er OK, og tror nok det er slik her å.

  Og jeg ser et par fake ting i det bilde. Hvordan kunne death eaters ta seg inn på Hogwarts, full av folk fra The order of the phoinix. Ville ikke klart seg fem meter der. Hele siden «buler» utover, noe som er typisk for et filter som finnes i Photoshop. Samt at boken er på 607 sider, klarer ikke å forklare mye på bare 1 side igjenne.

  Bildet er fake, garantert.

 • Angie sier:

  Kanskje en BITTELITT større advarsel dersom det er siste sida fra boka?! Ikke bare «et bilde», men HVA SLAGS bilde er en idé. For dersom det er bilde av siste sida (ikke vet jeg, for jeg turte ikke å se) er det jo fortsatt kjempefarlig selv etter at boka er gitt ut.

 • Angie sier:

  Kim-Andre, det er ikke MsJoplin som har postet dette. Under hvert innlegg står navnet på den medarbeideren som har postet det.

 • Kim-Andre sier:

  ok…takk…du roet meg ned litt der…jeg så faktisk ikke på bildet mer enn noen sek for da jeg så det som sto over den røde streken ;)

 • Kim- Andre sier:

  Når jeg får boka imorra veit jeg ikke om jeg skal sjekke den siden eller om jeg skal lavere…noen tips??

 • White Sisu sier:

  Tusen takk for at du skrev det der, bear^. Hvis du ikke hadde gjort det, hadde jeg ikke greidd meg igjennom natta. Tusen takk, det var kjempesnilt. Jeg mener det. Jeg kan ikke få takket deg nok, uansett om bildet er falskt eller ikke.

 • White Sisu sier:

  Til Kim- Andre: Ikke gjør det, la være. Hvis du gjør det kommer det til å ødelegge alt.

 • Tonio sier:

  Var jeg dum fordi jeg ikke skrev større advarsel?@__@ Jeezez.

 • Cam/Hooch sier:

  Og i boka mi er sidetallene øverst på sida…..

 • Guro sier:

  Vel Tonio, kanskje det ville gjort seg med noe litt større. Baksida av HBP var det jo store spoileradvarsler på, og jeg fikk helt sjokk da jeg så bildet. Den røde streken gjorde i alle fall så man ikke kunne unngå å se det største spoiler-objektet på siden, men den var det vel kanskje ikke du som lagde heller.

  Uansett, ikke ta det personlig, en liten glipp gjør jo alle, men siden dette antageligvis bare er fanteri, så gjør det jo ikke så mye uansett ;o)

 • bear^ sier:

  Er det ikke litt pussig? Den som vi har satt som størst kandidat til å dø, dukker opp på et bilde en dag før utgivelsen, og der dør akkurat den personen som vi har frykta? Det er ikke typisk Rowling og ha noe åpenlyst i bøkerne sine, og jeg personelig tror neppe det er Dumbledor som dør. Hvorfor? Av en enkel kommentar, dør Dumbledor er det fritt frem til Hogwarts for Voldemort, og skjer det er boka ferdig. Nei ta det med ro folkens. Er bare en eller annen fjott som tror han er morsom. Har jeg funnet han skulle jeg hengt han opp etter tommlene, smurt han inn me honning og sluppe 10 000 bier løs på han.

 • Tonio sier:

  Guro: Jeg gjorde ingen glipp i mine øyne. Jeg sa ifra at det kunne spoile, og de som da så innpå visste at de kunne bli spoila. Enkelt og greit. Det er ikke jeg som lagde den, jeg ga bare link. Flere burde høre på bear^, stryker snart med av sutringa deres.

 • Guro sier:

  Sant… :o) Mente ikke noe drit med det jeg skreiv, altså. Og alle leser jo det som står på HP-fan sider og sånt på eget ansvar, så det er jo i grunnen nysgjerrigheten til hvert enkelt menneske som har skylden i dette. + han som la ut, eller lagde bildet, da selvfølgelig! ;o)

 • Martin sier:

  hva i *****….. har slur drept humlesnurr????????? det ekke sant…
  det må være en spøk. men hvis det er sant…. :’(

 • Øystein sier:

  Dette skrev Rowling på sin offisielle side: «Please remember that allegations of ‘leaks’ concerning deaths in ‘Half-Blood Prince’ are very easy to make. Any comment I make on such rumours would be a spoiler, so I’ll just repeat: keep those barrels of salt handy. Speaking of wich… [...]

  Les mer på J.K. Rowling.com.

 • Line sier:

  har slått opp på side 606 det er ikke sant, men på side 567 ser men hvem som dør…

 • Hooch sier:

  Hallo, Maja….. SEINT? hva er poenget med å røpe at bildet ikke er fake???? Det er faktisk ganske mange her i verden som ikke har lest boka ennå….
  Jeg ble nettopp ferdig, og sjekka heldigvis ikke denne sida før nå – for hvis jeg hadde gjort det, hadde jeg blitt driiiiiiit forbanna på deg for at du slår det så ettertrykkelig fast. Jeg syns moderatoren for sida bør slette en del av dette, for thedailyprophet.org prøver tross alt å være Norges fremste HP-blogg, og det er vel ikke så kult dersom man skal røpe alt mulig på denne sida. Bruk forumet i stedet!

  Hilsen småirritert (og en smule trist) Hooch som stikker på ferie om et par timer

 • MsJoplin sier:

  Hooch, du burde da vite bedre enn å lese kommentarer på en HP-side før du er ferdig med boka ;) Men har slettet unna, og skal skrive en egen post med advarsler.

 • Hooch sier:

  Hehe…. jeg kunne ikke holde meg unna. Og det var jo greit nok med det bildet. Og så diskuterte man om det var fake eller ikke, men så måtte da Maja SMØRE det utover opptil flere ganger hva som var sant og ikke. Jeg så heldigvis ikke det som kom etter det nest siste innlegget mitt før etter at jeg var ferdig med boka, da…. Likevel ble jeg forbanna… (sikkert fordi jeg også var trist….)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt