Bless the children, give them triumph now.

Bilde av Cho Chang og Mad-Eye Moody

MuggleNet har scannet inn et kort intervju og bilde av Katie Leung som Cho Chang [her].

Oppdatert: TLC har fått tak i hires-versjon av bildet av Cho, som kan beskues her!

The Snitch.co.uk har fått takk i bilder av Brendan Gleeson som Mad-Eye Moody [her].

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  ingen kommentar? rart… Cho er nesten slik jeg forestillte meg, men Mad-Eye Moody er noe heeelt annet… For det første mangler han den delen av nesa, og jeg syntes ikke øyet skulle være helt blått, bare der man har farge-pigmentene eller hva man nå enn kaller det… Trodde han nærmest skulle likne veldig på Filch? Jaja, ingenting jeg kan gjøre med det… Hehe..

 • krembolla sier:

  ugla var så skjønn!! *sukk!* de små tassellabbene, og det lille søte nebbet og de bedårende dådyr-øynene… *stirrer leeenge…*

 • Maja sier:

  Litt enig med krembolla. Cho er helt flott, men Mad-Eye ser ikke ut som forventet. Syns lappen over øyet ikke passet helt inn, dessuten er han litt for tjukk. Jaja, Gleeson er en fabelaktig skuespiller, så det blir vel bra uansett …

 • hilde sier:

  Enig krembolla! Jeg hadde sett for meg Filch!:D heheheh

 • NitaGirl sier:

  Hmm, ja, Cho er nesten som jeg også forestilite meg det, selv om jeg tror jeg av en eller annen grunn har blandet inn en litt Lana Lang-type når jeg leste… =P
  Men Mad-eye er IKKE som jeg hadde sett det for meg! Han ser jo rett og slett ut som en robot jo… Huff.. men men… ;o)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt