This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Nye bilder og hires-versjoner av gamle

TLC er kjappe på avtrekkeren som vanlig, og har fått tak i hiresversjoner av bildene som ble nevnt i forrige post, i tillegg til en haug andre, nye bilder.

Hires Harry, Krum, Cedric og telt her.

Splitter nye bilder her. TLC ber oss om å ikke laste opp bildene på egen server, og dermed kan bildene være en smule utilgjengelige, grunnet stor pågang. Vær tålmodige!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  (noen andre som også er våkne tidlig i dag ser jeg…:P ) Men herregud, det bildet av Harry var det mest nyyyydeligste bildet jeg noen gang har sett!! Også var faktisk Krum og Cedric veldig handsome på bildene… Pene personene… sukk! *drømme seg bort…*

 • muffins sier:

  Åååååååå det bilde av Harry var bare det NYDELIGSTE bildet ååå… *smelter* Cedric var også veldig fin =) ååååå =)

 • Angie sier:

  Men MsJ, du kan vel laste opp de bildene jeg viste deg her om dagen nå? Alle HP-sider jeg har vært innom har de bildene. Og den policy’en, som jeg forstod den, gjaldt bare 1-2 uker.

 • Maja sier:

  Kjempeflotte bilder, i stort format også!! *gledeseg* Det er denne tiden som er best, nå når det strømmer inn nye bilder (!!kanskje filmsnutter!!) av filmen hvem måned … .. … *iiik* .. .. ..

 • MsJoplin sier:

  Angie: Yeah, alright.

 • herminjet sier:

  er det noen som vet omdet er noen sider der man kan diskutere om den nye boken? har vært på mange sider men der var det ikke lov å snakke om det en gang

 • Angie sier:

  Gå på forumet vårt! Link til forum på venstre side her, under «Diverse». Half-Blood Prince kan diskuteres under «Bok 6 – spoilere». Du må registrere deg for å kunne skrive innlegg.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt