Bless the children, give them triumph now.

Rowling: Jeg jobber litt på Harry 7

Veritaserum har fått tak i det nyeste brevet JK Rowling sender ut til fans som tar kontakt og denne gangen har hun følgende å melde:

Tusen takk for brevet ditt. Noen ganger forteller folk meg: «du må da bli lei av å høre om hvor mye folk liker Harry Potter», hvorpå jeg svarer: «nei, aldri!» Jeg simpelthen elsker å høre fra lesere, brev som ditt er alltid vidunderlig å motta.

Jeg skriver ikke så mye som vanlig for øyeblikket, på grunn av min nye datter, men jeg jobber litt på Harry 7 når jeg blir inspirert til det, eller min søvnløshet tillater det. I mellomtiden håper jeg dere likte Harry Potter and the Half-Blood Prince godt nok til å lese den om igjen!

Sjekk ut selve brevet her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Linn sier:

  Hvordan sender man brev til Rowling?:D Alltså hva er adressen, får man et ordentlig brev i posten tilbake?:O:)

 • MsJoplin sier:

  Jeg antar at de sender brev til henne gjennom forlaget hennes, Bloomsbury. Og de får svar gjennom ordentlig brev i posten. Dette er masseproduserte brev altså, som antagelig blir byttet ut med jevne mellomrom. Hun svarer ikke personlig på alle brevene hun får, da hadde hun ikke hatt tid til å gjøre noe som helst annet.

 • Linn sier:

  Ok=) Takk for svaret=) Men du vet ikke tilfeldigvis adressen også?:p

 • Angie sier:

  J. K. Rowling
  c/o Bloomsbury Publishing
  38 Soho Square
  London
  W1V 5DF
  UK

 • Angie sier:

  Ja, sånn går det når man glemmer at det ikke er lov med linjeskift her. Men du skjønner vel hva adressa er likevel, går jeg ut ifra.

 • Linn sier:

  hehe, skjønner det jeg=)
  TUSEN takk:D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt