Bless the children, give them triumph now.

Mugglenets chat med Matt Lewis

Mugglenet hadde 25. august den ære av å snakke med Matt Lewis, bedre kjent som Neville Longbottom.

Her snakker han blant annet om Nevilles utvikling i de siste bøkene, at det er gledelig at Neville ikke lenger bare er en kløne, men faktisk er til stor hjelp for Harry og resten av gjengen. Han gleder seg til film 5, og tror det vil bli som å spille en totalt forskjellig rolle.

Han blir også spurt om han vet hva fanfiction og slash er:

Jeg vet hva fanfiction er, men jeg har ikke lest noe av det. Jeg har hørt at de er veldig bra laget, og folkene i studioet har snakket om det tidligere. Jeg syns det er fantastisk at folk liker noe så godt at de skriver sine egne fortellinger og spinoffs basert på den verdenen. Det er virkelig flott at folk legger sjelen sin i noe som dette, og som fan av Harry Potter kommer jeg nok til å lese noe av det i fremtiden.

Når det gjelder ordet «slash» så betyr det.. Eksgitaristen til Guns N’ Roses og den nåværende gitaristen til Velvet Revolver? Eller å urinere? Jeg forstår ikke sammenhengen.. rofl.

Les hele intervjuet her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Martin sier:

  Klart han gleder seg til 5. filmen! Han er jo med harry, ronny, hermine, gulla og lulla i mysterieavdelingen!

 • XanTscia CS:S clanleader sier:

  mhm stille dume spørsmål mange

 • Uderzo sier:

  XanTscia: og du kan ikke snakke norsk …

  Mange gode spørsmål, og jeg må si at jeg fikk et godt inntrykk av Matt David Lewis. Han virker som en grei kar :D

 • Uderzo sier:

  XanTscia: og du kan ikke snakke norsk …

  Mange gode spørsmål, og jeg må si at jeg fikk et godt inntrykk av Matt David Lewis. Han virker som en grei kar :D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt