This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Harry Potter og nettpiratene

The Buffalo News har en artikkel om nettpirater, som mindre enn et døgn etter utgivelsen av HP6 hadde boken skannet inn og klar til å distribueres på internett.

Fortsatt er ikke nettdistribusjon av bøker like stor (og ikke minst skadelig) som musikk- og softwaredistribusjonen, men dersom ikke forlagene snart innser problemet, vil nok distribusjonen av disse mediene snart bli like store, mener David Rothman, som jobber med e-bøker.

Neil Blair, advokaten til JK Rowlings agent, har allerede sendt ut mer enn 100 brev til nettsider som distribuerer HP-bøkene ulovlig, med advarsel om at de kan bli nødt til å stenge. I tillegg er det også blitt sendt ut hundrevis av brev til eBay, som har hatt flere eksemplarer av den ulovlige boken oppe til auksjon.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt