Bless the children, give them triumph now.

OotPs budsjett over $150 millioner

Variety rapporterer at Order of the Phoenix, den 5. filmen, kommer til å ha et budsjett på over $150 millioner. Artikkelen nevner også at dette har lite å gjøre med lønninger, da filmen ikke har med noen stjerner som tjener mer enn $20 millioner.

Takk til TLC for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Bagman sier:

  Det var da mye penger, uansett! (Synes jeg da)

 • Line sier:

  ja det syns jeg også det var!

 • scorpy sier:

  Mange pænga!

 • J. K. Potter sier:

  Jamen likevel. Det er jo MANGE skuespillere med. Det blir fort penger med noen mill her og noen mill der :p

  *Bergens Tidende idag ja:D*

 • Bagman sier:

  Vel, utifra det arbeidet skuespillerne gjør, så synes jeg egentlig ikke at de trenger så ufattelig mange millioner i amerikanske dollar for det. Jobben deres er ikke blant de vanskeligste her på kloden!

 • MsJoplin sier:

  Bagman – hva tror du egentlig jobben går ut på? Bare sitte pent og smile mens man venter på at kamera skal begynne å filme? Det er faktisk temmelig hardt arbeid.. For ikke å snakke om at man er i søkelyset 24 timer i døgnet og aldri får hatt noe privatliv.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt