In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Rowling advarer eBaybrukere

JKRowling advarer i dag på siden sin brukere av nettauksjonen eBay. De tilbyr nå store mengder av ‘signert’ Harry Potter-materiale, og for Rowling, som i såfall skal ha signert disse fjellene av bøker, postere og til og med uautoriserte biografier, var dette mildt sagt skremmende.

Rowling advarer nå om disse personene som tydeligvis er ute etter å lure godtroende Potterfans, og sier det samme gjelder for uatoriserte HP e-bøker og lydfiler som også blir tilbudt.

eBay nekter å ta ansvaret for at slikt blir solgt via dem, selv om de faktisk får prosenter av salget. Så da gjenstår det bare for Rowling å advare oss personlig. Autoriseringssertifikater garanterer ikke at Rowling engang har vært på samme kontinent som tingen det gjelder, og hvertfall ikke at hun har signert det selv. Fans bør heller lete etter sjeldne og/eller signerte utgaver hos velrennomerte/autoriserte bokhandlere enn hos eBay og andre auksjonshus.

Og derfor fikk vi altså HP-lydbøkene gratis tilgjengelig i dag!

Takk til Friya for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt