Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Mike Newell om Dursleyene og endringer i GoF

I LA Daily News forteller Mike Newell om hvordan Goblet of Fire blir annerledes enn de 3 foregående filmene:

«Denne er dømt til å bli litt annerledes, fordi jeg er engelsk og de andre [regissørene] ikke var det», erklærer Newell. «Om noen legger merke til det eller ei, jeg vet ikke, men jeg håper filmen har en slags autensitet. Og den er litt mørkere enn de andre, fordi disse ungene er blitt eldre, og de er ansikt til ansikt med ting de ikke har sett tidligere. Men realiteten er at dette er en fantastisk eventyrhistorie og en virkelig god spenningsfilm.»

Videre sier han følgende om dataanimerte effekter:

«Det er latterlig å si det, men jeg ønsket hele tiden at filmen var virkelig», innrømmer Newell. «Jeg ønsket en ekte drage, og jeg ville at gutten skulle kunne svømme under vann i en time, og så videre. Hvis det så uvirkelig ut, var jeg ikke interessert i det. Vel, selvsagt finnes det ikke drager. Men dersom det hadde gjort det, hadde jeg ønsket at dragen ville se ut som og oppføre seg som vi har gjort det.»

Til SciFi Wire forteller Newell at det var trist å fjerne Dursleyfamilien fra filmen:

Jeg er faktisk lei meg for Dursley’ene, fordi jeg tror det er blitt en slags tradisjon i filmene, det er morsomt å se Dursley’ene hver gang. Men, dersom dere leser bøkene, så er delen med Dursley’ene knøttliten og ikke sentral i historien i det hele tatt.»

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • krembolla sier:

    tror den filmen blir drit bra med han…. Men ja; det var utrolig over-dumt/irriterende at de frjernet Dursley’ene…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt