This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Carlyle ville hatet å spille i Harry Potter-film

Robert Carlyle, kanskje best kjent fra Trainspotting, forteller til ContactMusic at han ville hatet å spille i en HP-film. Han forstår ikke hvordan Ralph Fiennes, Gary Oldman og Robbie Coltrane er så gira etter å spille der, og sier at han ville ha blitt fysisk dårlig av det.

Men, sier han, på den annen side vil kanskje barna mine om noen år spørre meg om hvorfor jeg ikke spilte i Harry Potter.

Merk at dette er et rykte.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Multe sier:

  dust…

 • Hitchi sier:

  Det er visse folk jeg ikke forstår meg på.

 • muffins sier:

  Dust… At går an

 • Lupus sier:

  Og vi vil hate om hun i det hele tatt kommer seg inn på settet. For en taper, hu er sikkert skuffet over at hun ikke fikk en annen rolle i HP som hun hadde lyst på

 • Alunopi sier:

  Han er bare misunnelig!

 • Øystein sier:

  Folkens, skjerp dere! Dette er jo bare et rykte.

 • White Sisu sier:

  Lupus: Robert er et mannenavn.

 • Maja sier:

  Folk har jo sine grunner til hvorfor de ikke vil være med på slike «prosjekter» (JEG ville selvsagt ALDRI takket nei til en HP-rolle:) … Det er mange «toppskuespillere» som tar avstand til filmer som Harry Potter, Star Wars, LOTR osv. – særs pgr. av publisiteten rundt filmene. Franz Ferdinan, bare for å ta et eksempel, valgte å kutte ut GoF fordi de fryktet det ville gjøre dem til større filmstjerner enn de var musikere. HP er et prosjekt som alltid vil sitte som en «merkelapp» på skuespillerene resten av karrieren. Akkrurat som at flere «proffe» musikere holder seg langt unna Idol og Grand Prix – fordi de frykter å bli merket. Det er dessverre mange som regner Potter for barnefilmer … noen går så langt som å si at bøkene er skrevet for barn mellom 8 og 12 år (det er da de som ikke har peil på litteratur) …

 • Lupus sier:

  Franz Ferdinand måtte også tatt en pause på 4 uker fra touren de var på hvis de skulle laget musikken til HP

 • Lupus sier:

  Sorr, bommet på navnet, forveksla det med en annen nyhet, men: Og vi vil hate om han i det hele tatt kommer seg inn på settet. For en taper, han er sikkert skuffet over at han ikke fikk en annen rolle i HP som hun hadde lyst på. Sånn

 • Ingrid sier:

  Det er jo bare et rykte, da.. :P

 • Øystein sier:

  Hør på Ingrid. dere.

  DET ER BARE ET RYKTE, FOLKENS!

 • Lupus sier:

  men noen ganger bunner ryktet i noe


Legg igjen en kommentar

Valgfritt