If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Streng aldersgrense for Harry Potter

Dagbladet skriver i dag at Goblet of Fire nå har fått aldersgrensen 12A i England, noe som betyr at barn under 12 år bare får lov til å se filmen i følge med en voksen.

Tirsdag skal det avgjøres hvilken aldersgrense filmen vil få i Norge. Dersom den får 11-årsgrense, kan barn helt ned til 8 år se den (med foreldre). Så langt har vi ingen 13-årsgrense i Norge, men før premieren av Chamber of Secrets var det stor diskusjon om hvor vidt en ny aldersgrense skulle innføres.

Vi minner om forrige gang vi skrev om dette. Sandrew Metronome, som distribuerer filmen, tviler sterkt på at filmen vil få høyere aldersgrense enn 11 år (spesielt med tanke på at alle Ringenes Herre-filmene også hadde denne aldersgrensen).

Takk til Gressli og Skrulla for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt