He was probably the bravest man I ever knew.

Oppdatert om billettsalg

Billettsalget til Goblet of Fire i Oslo starter kl 08:00, mandag 31. oktober, utenfor Saga kino.

Oppdatert: Billettene som selges på Saga er til alle forestilingene i Oslo, inkludert forestillingene på Colosseum. Grunnen til at køen samles der, er fordi dørene hos Colosseum åpner senere og fordi billettene da vil være utsolgt. Så om man vil ha premierebilletter (og med premiere mener jeg da første forestillingen av GoF på Colosseum), så bør man møte opp utenfor Saga kl 08!

Takk til DracoD og Gressli for tipset!

Oppdatert:
Bergen: Billettsalget starter kl. 08.00 i billettlukene, hvis du ønsker å sikre deg en billett til premieren bør du stille deg opp i god tid. Billettene blir lagt ut for salg på internett kl. 10.00. (Takk, Maja).

Stavanger: Forhåndssalget til den fjerde Harry Potter-filmen begynner mandag 31.oktober. Mer info senere.

Kristiansand: Billettsalget til den nye Harry Potter filmen – «Harry Potter og ildbegeret» starter mandag 31. oktober kl 08.00 på Fønix kino. På internett kan man kjøpe billetter fra kl 11.00. Filmen har verdenspremiere i Kristiansand 18. november!

Sandnes: Forhåndssalget til den fjerde Harry Potter-filmen begynner mandag 31.oktober. Mer info senere.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt