It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Pressekonferanse for GoF, tonnesvis av hiresbilder

TLC, Mugglenet og andre sider har vært så heldige å være tilstede på pressekonferansen for Goblet of Firei går. Vi venter ennå på full avskrift av konferansen, som inneholder intervjuer med blant annet Dan, Rupert og Emma, Mike Newell, David Heyman og flere andre. TLC har skrevet ned de viktigste punktene her. Mugglenet har opptak fra hele konferansen her. Vi oppdaterer dette innlegget når hele konferansen har blitt skrevet av, følg med!

I forbindelse med konferansen ble det offentliggjort en haug hires-versjoner av bilder vi har sett tidligere, men de aller fleste er nye. Klikk her for å beskue det aller siste fra Goblet of Fire.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt