NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Radcliffe forelsket, Wyrd Sisters saksøker WB

Dagbladet melder om at Daniel Radcliffe har falt pladask for Natalie Portman, og han har veldig lyst til å spille i en film mot henne eller Scarlett Johansson.

I samme artikkel blir det også nevnt at den canadiske gruppa The Wyrd Sisters nå har gått til sak for å stoppe premieren på Goblet of Fire. De krever 25 millioner av Warner Bros, da de mener at deres gruppenavn blir brukt i filmen. Dette er jo selvfølgelig ikke tilfelle, men uansett har gruppen fått tid i retten 4. november.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • muffins sier:

    *Ler* Artig at Dan har falt pladask for N. Portman =P Uff. Håper virkelig ikke de vinner den saken azza. Dårlig gjort å prøve å stoppe premieren. Makan!

  • Maja sier:

    Noken folk ser penga i alt … det er utenkjeleg at Wyrd Sisters vinn ei slik sak – det hadde vore noko anna om gruppenamnet deira verkeleg HADDE vorte brukt i filmen, men dette er latterleg. Godteriet «Gomp» har enno ikkje saksøkt forlaget Damm. For nokre år sidan hadde vi jo denne forfattaren – ho hadde skrive ei bok (lenge før JK fekk si første publisert) der ordet «muggle» var brukt (der med heilt annan betydning enn ordet har i HP). Så snart Potter vart WB varemerke, og pengane klinga godt i kassa, prøvde denne dama å utnytte den «sjansen ho fekk». Latterleg.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt