The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Nye klipp fra GoF

HPANA har fått tak i 13 nye klipp fra Goblet, som man selvfølgelig må styre unna dersom man ikke vil ha filmen spoilet. Klippene finner dere her. Problemer med å se klippene? Nå er de også her.

De har også en 5 minutter lang video fra Svensk TY4 her, som også inkluderer nye klipp (takk, Tove!).

Og et klipp fra verdensmesterskapet i Quidditch fra AOL Moviefone.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  «One, two..-»boom!»I didn’t do it!?»hahaha…! Morsomt at de har fått til litt humor inneiblandt! Gledder meg noe sykt! Ser dere utenfor Saga på søndag!

 • Lupus sier:

  Fine klipp, men det irriterer meg så grenseløst at filmen går så mye utenom den faktiske historien. Og hvorfor kunne ikke Gabon spilt Humlesnurr slik Harris gjorde det. Humlesnurr er forvandlet fra til noe jeg ikke vil ha han som i filmene. Se på klippet etter at Harry har blitt utpekt som forkjemper, han dreper jo nesten harry

 • krembolla sier:

  (klipp numme to) oooh! me like! me like! Me like!! *SPOILER* ……..mongis at vi ser junior som sender opp dødsmerket! Det var jo halve problemstillingen i filmen!? (selv om det er ingenting jeg jan gjøre med det.. allikevel; Jeg blir så irritert!!) XP

 • MsJoplin sier:

  Lupus: Gambon spiller Dumbledore på en annen måte fordi han vil gjøre rollen til sin egen. Hadde han spilt Dumbledore slik Harris gjorde det, ville han ha spilt Harris, og ikke Dumbledore, skjønner? Hadde han derimot spilt han som Harris, hadde dere vel klagd fordi han bare prøver å etterligne ham.

 • DracoD sier:

  Det evige problem… ;)
  Men litt enig er jeg. Dumbly virker alt for brå og dramatisk i denne filmen..

 • MissK sier:

  Søren og, jeg titta på et par av de klippene.. Nå må jeg virkelig skjerpe meg når det gjelder spoilere! Men det lille jeg så virket bra da. SPOILER: Litt kjipt at Ron brått vet om dragene uten å si i fra til Harry.. Unødvendig omskriving spør du meg! Men, men: Gleder meg uansett:)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt