In the end, it mattered not that you could not close your mind. It was your heart that saved you.

Om billettkøing foran Saga, en oppdatering

The Ridgeback Riders, Oslos eget Quidditchlag, tar som i juli (i forbindelse med HBP-køing foran Ark Majorstua)ansvaret for køingen foran Saga kino:

«Forsalget til Harry Potter and the Goblet of Fire starter mandag 31. oktober kl. 08:00 på Saga. I den anledningen vil det trolig komme mange som ønsker å møte tidlig opp for å sikre seg billetter. Det vil derfor bli arrangert en køordning utenfor Saga fra klokken 21:30 Søndag 30. november. Dette innebærer at du ved ankomst vil motta en kølapp som gir deg plass i køen. Med denne lappen slipper du å miste din plass om du skulle ønske å kjøpe noe varmt og drikke eller trenger å benytte et toalett. Det betyr IKKE at en kan være borte så lenge en vil, sitter man i kø sitter man i kø.

Dette ble gjort under forsalget til den forrige filmen og fungerte meget godt. Skulle du være der før 21:30 sørger vi for at de som har vært der lengst får av de første køplassene. Vi skal få det så rettferdig som mulig. Når dørene åpnes klokken 08:00 er det Saga som har ansvaret for det som skjer, men tar oss inn etter ordningen – det vil si at vi i god tid før stiller oss opp i kø fra klyngene etter det nummerert man har. Av tidligere erfaring rundt 07:00. Vi ønsker alle velkommen til kø natt til mandag.

Med vennlig hilsen
Oslos eget Quidditch Team The Ridgeback Riders»

Undertegnende skal holde orden på køfolkene før Ridgeback Riders kommer dit. Jeg er i kø fra søndag morgen. Håper vi sees!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • J. K. Potter sier:

  Ikke fra lørdag kveld altså :p. Jeg tenkte å stille meg opp i Bergen i 6-tiden, men mulig det blir for seint det då.

 • Lupus sier:

  Det er da det er greit å bo i en annen by en Oslo, jeg er sikra de palssene jeg vil ha allerede. I en annen by

 • Madam Malkin sier:

  det ligger to stk i kø nå

 • Spluto80 sier:

  Vil si at jeg syns lite om dette systemet. Det at noen skal kunne udemokratisk utnevne seg selv til sjefer for noe som dette syns jeg ikke hører hjemme.

 • quizgirl sier:

  Colosseum da?

 • MsJoplin sier:

  Spluto – HÆ? Sjefer for hva? Det er bra at noen tar ansvaret for ting som dette, ellers hadde det blitt MASSE rot rundt køingen. Skal liksom de som kommer kl 07:55 plutselig få bedre plass enn de som har ligget i kø i to døgn, bare fordi de presser seg frem? Det er da mer udemokratisk, spør du meg.

 • TFG sier:

  De som legger seg ut først har ansvaret. Slik er køliggersystemet i Norge. Og siden vi er blant de beste køliggerne i verden så er det de reglene som følges.

  Man kan ikke bare si at «jeg bestemmer over køen uansett hvilket nr jeg er,» for det hører virkelig ikke hjemme noe sted og vil selvølgelig ikke skje heller.

 • Spluto80 sier:

  Til msJ: Vi har da virkelig vært i kø før uten at noen på forhånd har utnevnt seg selv til kø-sjefer. Den/de som kommer først i køen har ansvaret. Det funker ikke at du skal kunne møte opp i morgen tidlig og overstyre de som allerede ligger der.

 • linz sier:

  Så 3-4 stk som satt utenfor saga nå. Jeg vil også sitte i kø!! Men får neppe lov :( ååååååh :(

 • MsJoplin sier:

  De som har ansvaret for køordningen kommer dit i morgen kveld og deler ut købilletter. Jeg skal skrive ned rekkefølgen på de som allerede ligger der. Jeg har ikke sagt at jeg skal bestemme noe som helst, bare holde orden, slik at alt blir gjort rettferdig. Tviler på at de som allerede er der mener at jeg «overstyrer» noe som helst, siden de har holdt meg underrettet hele tiden om hvem som har kommet, via sms.

 • MsJoplin sier:

  Men, Spluto, mener du at dere lå i ROTK-kø uten at noen som helst hadde kønummer? Fikk dere ikke utdelt trøyer med kønummer på? Dette er jo akkurat det samme, når det kommer 100 stykker er det ikke lenger enkelt å huske hvem som kom først. (Jeg håper virkelig jeg misforstår hva du mener her)

 • Spluto80 sier:

  I rotk køen var det de som kom først som stod for køsystemet (med hjelp av kinoen?). Det var de som delte ut kønummer og trøyer.

 • MsJoplin sier:

  Ok, da har jeg misforstått hva du irriterte deg over. ^^ Og jeg skjønner nå også hvorfor, haha. Så jeg tror vi er på samme bølgelengde nå. Jeg overlater køstyringa til Gressli (numero uno i GoF-køen).

 • Lupus sier:

  Gressli er kul. Han har jeg diskutert mang en problem med på filmweb. Han kommer nok til å se til at alt går vel for seg

 • MsJoplin sier:

  Jepp. Gressli er kongen han vettu :)

 • linz sier:

  Noen som har noen råd om hvordan man overtaler foreldrene til å si ja?:P hehe…

 • Karianne sier:

  Må man kjøpe billett på saga om man ønsker å se filmen samme dag, men ikke på den preimieren på natta

 • MsJoplin sier:

  Si at det er mange ansvarlige voksne der. Selv er jeg 25 år, det er sikkert flere der også. Vi kan sikkert sørge for at du ikke blir kidnappet, eller verre ting!

 • MsJoplin sier:

  Karianne – om du vil se filmen senere på fredagen kan du sikkert kjøpe billetter et annet sted. Vi står i kø for å sikre oss billetter til midnattsforestillingen!

 • linz sier:

  Åh… hvorfor må foreldre beskymre seg sånn for kulde og forkjølelse.. de ser bare det negative i dette jo :( help me..

 • Klaupie sier:

  For de som finner dette så utrlig urettferdig: Vi har faktisk snakket med Saga om dette som godkjente opplegget. Vi tok staffetpinnen fra de som gjorde dette sist for å sikre en kø som ville gå ordentelig for seg og som gjorde at man ikke trenger å sitte på rad og rekke hele natten. Og frem til vi kommer med kølappene er det noen som passer på at det fortsatt blir rettferdig.

 • Mari sier:

  Hvis man vil ha billetter til forestillingen som går på kvelden på fredagen og ikke om natta, skal man stå i samme køen da? Jeg har nemmelig ikke mulighet til å se filmen om natta (dumme skole), men jeg vil se den om kvelden for det ;) !!!
  Men når om kvelden går den? Klokka?

 • Didrik sier:

  Hrra, jeg fikk tak i 4 billetter til midnattsforestillingen… Nå må jeg bare lage kostyme:D Gleder meg noe sykt

 • Mari sier:

  Weehuu! Har nå skaffa meg billetter! På saga kino da, og ikke på colosseum, men filmen er jo den samme uansett så det er ikke så farlig :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt