The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Harry Pottertreff i Ålesund

Medarbeider Mitzâna ber meg overbringe følgende beskjed til dere som bor i Ålesund og omegn:

Er det noen Harry Potter-fans i Ålesund eller i nærheten, som har lyst til å finne på noe i forbindelse med billettsalget og/eller premieren? Har dere lyst til å finne på noe moro i Ålesund før eller etter filmen?

Billettsalget starter fredag 4. november kl 09:00, og filmen vil gå på Løvenvold. Tidspunktet for premieren er selvsagt 18. november, men klokkeslett er ennå ikke satt (tror jeg).

Dersom dere syns dette høres gøy ut, kan dere ta kontakt med Mitzâna for å melde dere på. Send en epost til mitzana@thedailyprophet.org, gi litt info om deg selv, hvor du bor og hvordan dere skal ordne med billettene. Send gjerne med et telefonnummer så hun kan få kontaktet deg.

Påmelding senest torsdag kl 12:00.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt