After all this time? Always.

Magisk premiere!

TLC har samlet linker til en rekke reportasjer fra gårsdagens Goblet of Fire-premiere i London.

Fra Sky News får vi høre at premieren var «magisk», og at en rekke A-kjendiser dukket opp sammen med stjernene fra filmen (her kan du også se en liten film-reportasje om Leicster Square-stemningen og med intervjuer med hovedrolleinnehaverne på den røde løperen!). The Mirror sammenligner stemningen i kinosalen med et religiøst vekkelsesmøte, og mener også at ingen av de heldige kinogjengerne kan ha blitt skuffet over forestillingen: «Den fjerde Harry Potter-filmen er den beste hittil!».

Her hjemme forteller VG om Potter-hysteriet som utartet seg på Leicester Square i forkant av premieren.

Oppdatering: bilder i massevis på Getty Images!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt