New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Rapport fra London

«Endelig» er jeg tilbake etter 5 fantastiske dager i London. I tillegg til mye shopping og besøk på mange turistattraksjoner, var selve høydepunktet fra turen det å se stjernene ankomme Leicester Square på søndag.

Jeg er sikker på at dere allerede har lest dusinvis av rapporter fra TLC, HPANA og liknende, og jeg kan vel egentlig si meg enig med dem, og jeg oppsummerer det hele med ett ord: FOLKSOMT.

HP-fans hadde ligget i kø siden kl 21:30 kvelden før for å få en god plass, så da jeg ankom stedet like før stjernene var det temmelig trangt om plassen. Langt unna Leicester Square kunne man høre hylene fra fansen når noen nye stjerner ankom. Det duskregnet og flere storskjermer viste hver minste detalj av seansen.

Av dekorasjoner kunne jeg skimte TriWizard-cupen, en ildsprutende Hungarian Horntail og bannerne til skolene som hang rundt hele plassen. Langs den andre kinoen på plassen var det bygget et Hogwarts og omegn i papp. På alle kanter så jeg fans som klamret seg til skjerf i forskjellige husfarger og vi var alle veldig enige om at dette var stedet å være den kvelden.

Som sagt var det mange folk, og jeg så svært lite. Derfor bestemte jeg meg for å heller se på storskjermene fremfor å myse etter centimeterstore stjerner. Og det var verdt det, å høre Dan fortelle ivrig om sine danseferdigheter (eller mangel på sådanne), Clemence som snakket flytende oxford-engelsk, Stanislav som også i virkeligheten snakket gebrokkent, og Tom som la ut om hvor heldig han var som nå får lov til å bruke parykk. Kate Beckingsale, Madonna, Jarvis Cocker.

Så hyler en enslig fan ut, «DAAAAAAAAAAAN!!». Flere stemmer i. Mysende kunne jeg konstantere at de hadde rett; Dan sto faktisk og skrev autografer rett på andre siden av plassen. Og .. er det ikke Tom som står der nå? Og er det ikke Emma som går ned trappen der borte?

Nei, det er virkelig ingenting som er som å oppleve en verdenspremiere i egen person. Selv om jeg ikke så stort, var det tusen ganger bedre enn å se det hele på nettet hjemmefra. Stemningen var til å ta og føle på.

Det er travle tider om dagen, og i morgen kveld reiser jeg av sted igjen på ferie. Denne gangen avsluttes helgen med gallapremieren på Goblet of Fire på Colosseum. Og nå skal jeg faktisk få se filmen etterpå også.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Sometimes_normal sier:

  ÆÆH! Du er så heldig altså, jeg ville også ha vært der:,(
  Fint at du hadde en fin tur:D

 • TFG sier:

  Ja, premierer er noe helt spesielt.

  Gallapremiere?

 • Nico sier:

  Du er dødsheldig! SÅ du virkelig jarvis Cocker? jeg kunne ha drept for det… ajajaj. Kan ikke han komme til midnattspremieren i Trondheim også? 8-)

 • MsJoplin sier:

  TFG: Gallapremiere er den for kjendisene, du vet. På søndag. Jeg er såpass grunn at jeg heller vil se filmen så fort som mulig enn å vente til jeg får sett den sammen med hardbarkede fans. Det er jo uansett på Colosseum! :D

 • Luna sier:

  Den skal jeg på!!!!! (gallapremieren)

 • vile sier:

  ååååååååååååååååååååååååååååååååå!! dere er så heldige!!:)

 • vilde sier:

  ååååååååååååååååååååååååååååååååå!! dere er så heldige!!:)

 • fan sier:

  åååååååååå du æ så heldig *vere i dårlig humør*

 • Luna_89 sier:

  Ååååååååååååååååååååååååååå, du er så sinnsykt heldig! Jeg er så misunnelig på deg!!!!!!

 • Nill sier:

  Herregud, du er så utrolig heldig. Hvor mye skulle jeg ikke gitt for å være der! Var i London noen dager før, så jeg var ganske sur (for å si det mildt) for at jeg gikk glipp av det. Fikk nøye meg med å se det på film, men selvfølgelig; det er ikke på langt nær det samme som å være der.
  Flott at du hadde det fint!

 • PNympha sier:

  Hvordan får en mulighet til å komme på en sånn Gallapremiere(er det det samme som en førpremiere?)? Blir kjendisene invitert, eller er det bare de som kan komme/bestille biletter eller……?

 • Guro J sier:

  Msjoplin: Jeg så deg på TvNorge angående premieren på Coluseum =)

 • MsJoplin sier:

  Guro J: Kult! Jeg har ikke fått sett det selv, skulle ønske TVNorge hadde vettug web-tv… Og PNympha: det er bare spesielt inviterte og de som vinner konkurranser som får være med.

 • [...] overalt, digre reklamebannere på dobbeltdekker-bussene og bannere henger ned fra lyktestolper. Selv var jeg der i 2005, for premieren til Goblet of Fire. Det kommer jeg aldri til å [...]


Legg igjen en kommentar

Valgfritt