He was probably the bravest man I ever knew.

Første glimt av Goblet of Fire i Norge

I dag var den store gallapremieren for Goblet of Fire, og Lupus og Ingrid har tipset meg om artikler skrevet om begivenheten:

> Klar for ny penge-Potter
> Kjendiser i Potter-kø
> Kjendisspekket før-premiere
> Kjendiser i flokk for å se «Harry Potter»

Førpremieren var veldig spektakulær. Dekorasjonene og de innleide skuespillerne var vidunderlige (ildslukere og norske versjoner av Beauxbatons og Durmstrang), og mange, mange kjendiser, inkludert Jens Stoltenberg og Marion Ravn. Morsomt var det også å møte tilfeldige TDP-personer!

Og selve filmen? Jeg gir den en blank 6′er. Jeg skal skrive en anmeldelse av den til i morgen, men så lenge siterer jeg meg selv fra den første sms’en jeg sendte etter at filmen var over (beklager sterke ord):

«GoF er helt sinnsykt fantastisk dritbra, aldri har jeg blitt så skremt, ei heller har tårene trillet så voldsomt av en HP-film. Gleder meg til å se den igjen!!»

Oppdatert: Galtvort.tk har skrevet om gallapremieren her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • kremboolla sier:

  så morsomt! var der en liten tur idag, og det var kjempe morsomt! skulle egentlig vært der selv, men jeg tror det blir bedre når hele salen er stappet med fans… gleder meg såå syyykt! *glede seg til å lese anmeldelse i morgen* snart ferdig med beauxbatons kjolen:D:D hva skal du være`?

 • MsJoplin sier:

  Personlig spiller det ingen rolle for meg om det er kun jeg som sitter i salen, det er GOF for søren, en film jeg har gledet meg til i 2 år! Og jeg skal være Slyth!Student, som i dag. :D

 • spluto80 sier:

  Du må ikke si sånt. Nå kommer jeg til å ha kjempestore forventinger, og det fører bare til skuffelse.

 • Bobsen sier:

  Heldige de som har sett den! Jeg trøster meg med at om en ukes tid har jeg også fått oppleve det! Tenk nå er de over halveis… Og de startet i 1998 med film 1? Herregud, når film 7 er her er det over! Hva skal vi gjøre da? Uff, nei, nå fokuserer vi på Goblet of fire!

 • krembolla sier:

  hehe, det var bare det at når jeg var på PoA pressepremiere, eller kjendis, eller whatever, var det litt liten stemning der, men venninna mi var der nå med en annen venn, og hun sa at det var veldig stor forskjell på førpremiere og «fanspremieren».. men ja, jeg kunne ha sittet i en sal helt alene (naken for den saks skyld) hvis jeg hadde sjansen:P men jeg gleder meg hvartfall!!

 • MissK sier:

  Veldig fornøyd med filmen jeg og:) Hvor i salen satt du MsJ? Kan du legge ut et bilde av deg selv i Slytherin drakta? Trodde jeg så deg i stad, men er litt usikker:/
  Joda, filmen anbefales til alle:)

 • MsJoplin sier:

  MissK: Jeg satt på rad 6, plass 12. Jeg legger ut bilder fra premieren så snart jeg får de tilsendt!

 • lenej sier:

  å, heldig e du!
  glede meg til eg ska 18 til tromsø for å titte.. har no vanvittie forventninge, da det er ca 99 % denne sia sin skyld… ;)

 • White Sisu sier:

  Jeg ser at mange er redd for å bli skuffet over filmen. Det er ikke jeg i det hele tatt. Aldri i hele mitt liv, har jeg blitt skuffet over noe som har med Harry Potter å gjøre. Og det vet jeg at jeg heller ikke vil bli nå. Det er ikke mulig.

 • Crookshanks sier:

  Ååå så heldig du er MsJ:) Er det lov å spørre hvem du fikk billetter av så jeg kan prøve å smiske meg inn på vedkommende til neste år?hehe.Får ikke sett filmen før lørdag jeg,var møte på jobben jeg måtte på når billettene ble solgt:(( si gjerne fra om noen har 2 billetter til overs.
  -Crookshanks

 • MsJoplin sier:

  Crookshanks: Jeg vant billettene i kostymekonkurransen til VG.

 • Didrik sier:

  Jeg var der også selv, fikk tatt noen bilder som jeg alerde har lakt ut på siden min(www.galtvort.tk). Fikk også snakket med noen av de kjente…. Jeg digger filmen soe sykt:D Den får selvfølgelig en 6′er av meg å:D
  Til MsJoplin: Det var jeg som kom bort til deg utenfor mix kionsken å spurte om du kom fra TDP:P Var morsomt å se deg:P Skal du på midtnattspremieren?

 • MsJoplin sier:

  Didrik: Så gøy! Det var morsomt å se deg også:) Jeg skal selvfølgelig på midnattspremieren også!

 • Fawkes sier:

  Dægærn, så mange som har sett førpremieren da! Vant ALLE i den konkurransen i VG?? Jaja, får vente til 00.04 på torsdag, jeg da…

 • Didrik sier:

  Nei, jeg fikk skaffet billetter gjennom Jarle namtvedt som er presseansvarlig i SMN

 • aya sier:

  hei….. alle sammen! Jeg skal også på midnattspremieren.. gleder meg =) hehe….

 • Didrik sier:

  Hehe, aya, hvem var det som skaffet billeter til deg a?? MEG. Gleder meg noe sykt, blir morsomt å se filmen igjen med mange Harry Potterfans

 • inga sier:

  gleder meg noe så sinsykt!!!!

 • FLUMP sier:

  Gled dere, dere som ikke har sett filmen! Den var genial fra begynnelse til slutt! Det var endog mye jeg reagerte på.. Man må se filmen for det den er og ikke tenke på boka midt oppi det hele.

  MsJ: rad 6? Da satt du kanskje ikke så langt fra Stoltenberg da? Vi så ned på Tufte-gutte vi da..

  Til fredag blir det enda en kinotur, og gleder meg like mye til å se filmen da.

 • MsJoplin sier:

  Jeg satt i høyre del om man har skjermen foran seg. Stoltenberg satt vel i midten, ganske langt bak, gjorde han ikke? Hmm.

 • Crookshanks sier:

  hvem bryr seg om hvor stoltenberg satt? ikke han folk dro for å se :))

 • Harry Potter sier:

  til alle gratulerer til alle som skafa seg bileter bere glede mæ sykt te premieren men en ting hvorfor får bare kjediser få lov til å se førpremigjere!??


Legg igjen en kommentar

Valgfritt