Where your treasure is, there will your heart be also.

Om slippet av norsk HBP

19. november kl 09:00 slippes den norske oversettelsen av Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Nettavisen og VG har følgende å si om begivenheten:

Norli, Hønefoss
I det gamle fengselet midt i Hønefoss er det stor Harry Potter-fest denne morgenen. Avisa Aftenprofeten kommer ut, og i den finnes en rebus som tar deltagerne på kryss og tvers gjennom alle cellene og rommene i fengselet. Selve rebusen foregår mellom klokka 10 og 12, men allerede fra boka tas ut av pengeskapet og avdukes klokka 09.00, vil det bli servert en spesiell frokostmeny etter oppskrift fra boka. Det er mulig å stille seg i kø fra 08.30, og de ti første i køen får gratisbilletter til filmen.

ARK Egertorget, Oslo
Fra klokken 08.00 blir det stor Harry Potter-fest! Fra en utendørscene på Egertorget blir det servering av grønne boller og varm drikke. Hele dagen blir det høytlesning, konkurranser og karneval. Flere av figurene fra Harry Potter vil dukke opp i og utenfor bokhandleren.

Norli Bogstadveien, Oslo
Fra klokka 08.30 inviteres alle Harry Potter-fans til frokost med boller og juice på Norlis nye bokhandel i Bogstadveien. Under frokosten leser oversetter Torstein Bugge Høverstad magiske smakebiter fra boka, og de 200 første kundene får t-skjorte og trollmannshatter. Presis klokka 09.00 avdukes boka.

ARK Bruns, Trondheim
Her arrangerer en teatergruppe Gomperunkeldunk-spill fra klokken 09.00. Spillet foregår – i motsetning til i boka uten sopelimer, men blir likevel fartsfylt og spennende!! Professor Rummelfiold kommer for å lære bort spådomskunst og Professor Slur skal servere magisk brygg. Det blir Harry Potter-konkurranser i bokhandleren og premier til de best utkledde. Arrangementet foregår fram til klokken 12.00.

Norli, Sandvika
Fra klokka 10.30 leser oversetter Torstein Bugge Høverstad magiske smakebiter fra boka. De 200 første kundene får trollmannshatter.

Norli Galleriet, Bergen
Fredag 18. november klokka 16.30 blir det Harry Potter-tog fra Jernbanestasjonen til Bergen Kino. Underveis vil det bli flammeslukere og masse ivrige, utkledde fans. De beste kostymene får flotte premier, og alle med kinobillett til premieren samme kveld får gratis Harry Potter-godter.

Det blir altså ingen midnattskø denne gang, men desto større og bedre arrangementer. Gled dere!

Norli har forøvrig en svært utfyllende HP-side

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt