Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Dagen-redaktør: – Se Potter i Jesu navn

Endelig en kristen som går ut i avisene og taler for Harry Potter:

Pastor Jan Hanvold var forrige søndag på TV-kanalen Vision og advarte kristne mot å se og lese Harry Potter.

De har også blitt beskyldt for å lefle med det okkulte.

- Det er feil, sier Dagen-redaktør Odd Sverre Hove. – Det er ingenting som tyder på at de søker kontakt med onde ånder i bøkene. Det er en misforståelse som har sin opprinnelse blant de konservative kristne i USA, forteller han.

Videre blir det informert om at Hove har Potter-ekspertise og at han er eneste europeer som er invitert til å delta i et lukket, eksklusivt Harry Potter-forum på nettet. Men hvor i alle dager er dette forumet? Noen som vet?

Takk til Sondre for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt