New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Flere intervjuer med skuespillerne

I et nytt intervju med VH1 forteller Dan Radcliffe om hvordan det var å spille mot Ralph Fiennes i GoF, hvordan Harry har forandret seg i den siste filmen, og hvorvidt han hater en viss rollefigur etter dennes «helomvending» i HBP.

Katie Leung og Clémence Poésy diskuterer sine rollefigurer (Cho og Fleur) i to intervjuer med Empire Online. Katie forteller om juleballet, hvordan hun ser på Cho, og hvorvidt hun vil fortsette som skuespiller.

Clémence forteller også om Fleur, og at hun kun har lest HP-bøkene på fransk. Hun snakker også om hvorfor Fleur blir oppfattet som snobbete.

Empire Online har også intervjuet Michael Gambon (Dumbledore, og han forteller om hvordan det er å bli forvekslet med Gandalf. Han har også en historie om den gangen han narret Johnny Depp til å tro at han kjente den britiske dronningen.

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt