Where your treasure is, there will your heart be also.

GoF-spillet skuffer

Aftenposten har anmeldt GoF-spillet, og gir den terningkast 3. De sier blant annet at spillet har blitt dummere enn før, at Harrys evner som gåteløser blir lite brukt, og at kameravinkelen er dårlig.

Men spillet har også positive sider: Spillet ser veldig bra ut, med flotte effekter, og spillet har adoptert filmens mørke atmosfære. Det fungerer bra. Innholdet i spillet virker også tro mot boken, filmen og Potters verden. Karakterene er lett gjenkjennelige, stemningen, musikken og den visuelle stilen ligger tett opp mot filmen.

Dagbladet har gitt spillet terningkast 5 for de håndholdte spillene og terning 4 for konsollene. De mener spillet har positiv endring i det at man har større variasjon i magibruken og at det virker som om det er det første HP-spillet som har blitt tatt seriøst av utvikleren.

VG skriver om magi på to skjermer og nevner at spillet har en «tamagotchi»-funksjon som lar deg ta vare på en Niffler, et lite magisk vesen som trenger både oppmerksomhet og stell (terning 4).

Takk til Ingrid for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt