I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Goblet of Fire setter rekorder på kinoene

Goblet of Fire tjente inn $101,4 millioner (ca 663 mill NOK) premierehelgen, noe som er helt magisk, og det fjerde beste resultatet noensinne (Spider-Man, Star Wars episode III og Shrek II har de øverste plassene) når det gjelder 3-dagers premierehelger.

Her i Norge satte GoF tidenes kinobesøkrekord, med 200235 besøkende og 16 millioner kroner i billettinntekter den første helgen.

Distribusjonsselskapet Sandrew Metronome er storfornøyde; De hadde nettopp triumfert med Charlie og Sjokoladefabrikken, som siden premieren har spilt inn flere kroner enn HP2 og HP3. De trodde ikke det ville være mulig å toppe det, men det var det altså!

Takk til alle som tipset om dette!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt