It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Goblet of Fire setter rekorder på kinoene

Goblet of Fire tjente inn $101,4 millioner (ca 663 mill NOK) premierehelgen, noe som er helt magisk, og det fjerde beste resultatet noensinne (Spider-Man, Star Wars episode III og Shrek II har de øverste plassene) når det gjelder 3-dagers premierehelger.

Her i Norge satte GoF tidenes kinobesøkrekord, med 200235 besøkende og 16 millioner kroner i billettinntekter den første helgen.

Distribusjonsselskapet Sandrew Metronome er storfornøyde; De hadde nettopp triumfert med Charlie og Sjokoladefabrikken, som siden premieren har spilt inn flere kroner enn HP2 og HP3. De trodde ikke det ville være mulig å toppe det, men det var det altså!

Takk til alle som tipset om dette!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt