It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Harry forskning

Før premieren av Goblet of Fire ble jeg oppringt av Ingvald Bergsagel, en frilans-journalist som ønsket å lage en artikkel om akademikere som skriver om Harry Potter. Han intervjuet Einar Bjorvand (førsteamanuensis ved UiO), Johan Mjønes (som skrev om HP i forbindelse med litteraturvitenskap) – og altså meg (som skrev om HP i hovedoppgaven min på bibliotekarstudiet).

Artikkelen ble solgt til forskjellige aviser, inkludert Moss avis, og nå finnes den også andre steder, også på nett. Bedre sent enn aldri!

I Østlendingen stod det også et lite utsnitt av intervjuet. Her er det også et intervju med to fans, Tone Kristine Berger fra Elverum og Kristin Eriksen fra Romedal. I samme slengen har de også et intervju med Torstein Bugge Høverstad. Mye godt på en gang, med andre ord. Last ned artikkelen her.

(Forresten – angående konferansen som blir nevnt, så er det denne.)

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt