Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

6-åring glemt igjen på Harry Potter-film

I går ved 22-tiden ble en 6 år gammel jente funnet sovende på en kino i Trondheim, i salen hvor de viste Goblet of Fire. Moren til 6-åringen hadde forlatt jenta i salen for å gå på en annnen film i en annen sal med samboren sin.

Publikum reagerte da de så moren komme inn med den lille jenta, men reagerte enda mer da de så henne gå ut av salen alene. Jenta hadde sovnet litt ute i filmen. De voksne som satt rundt henne fant det til slutt forsvarlig å kontakte en av kinovaktene.

De bar den sovende jenta ut av salen. Da hun våknet visste hun navnet sitt og navnet til moren. De forsøkte å ringe moren, som ikke svarte. Da ble politiet varslet og de kom og hentet barnet.

Moren til jenta kom tilbake til kinosalen ved 23-tiden og lurte da på hvor jenta befant seg.

Takk for tipset Hooch og Guro!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt