NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

HP-diskusjon på Tabloid

Tabloid i går gjaldt debatten hvorvidt Rowling har skrevet bøkene om Harry Potter eller ei. Med i debatten var selvsagt Nina F. Grünfeld, og Dagen-redaktør og HP-fan Odd Sverre Hove.

Hove mente hele historien var vrøvel, og trodde ikke et sekund på det! Grünfeld mener som kjent at hele historien bak Rowlings fortid er for eventyraktig, alt er diktet opp av andre forfattere og at det er naivt å tro at EN personer har diktet opp hele historien om Harry Potter.

Samtidig spør Grünfeld om Hove tror at det er Gud som har skrevet Bibelen, eller om det var mange disipler sammen som skrev boken.

Grünfeld mener det er mistenkelig at Rowling ikke har vært på noen intervjuer og at hun ikke kunne svare fullt ut på de nye spørsmålene om de nyeste bøkene fordi hun er usikker. I tillegg til den uttalelsen, mente Grünfeld at det er merkelig at hun ikke er i kontakt med oversetterne, da de trenger hjelp med oversettelsene for å få det beste ut av bøkene.

Ikke mye nytt, altså. Takk for tipset, Guro!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • maria sier:

  Hun Nina er gal, og det er flaut at Mugglenet har skrevet om det….hun er sjalu på Rowling, jepp

 • Didrik sier:

  ja…. hater Nina, nå er det nesten flaut å være norsk HP fans, nå må vi holde sammen dere:D

 • Didrik sier:

  Herregud, At JK Rowling ikke kan skrive en Harry Potter alene, hva er dette for noe. Det blir som å si at Tolken ikke har skrevet alle bøkene allene. Nei, skal vi gå til demostrasjon eller:P

 • maria sier:

  jaa!!! jeg er med!:P

 • vilde sier:

  stygge Nina!

 • krembolla sier:

  det feminine kjønn og sjalusi-drama, altså…hun høres ut som en sjalu 13 åring.. pinlig for norge det med MuggleNet.. Det har kommet 376 kommentarer, og på HPANA har de kommet på side 305 allerede.. snakk om å tiltrekke seg oppmerksomhet… Men helt klabert at jeg blir med i demostrasjon! :D

 • spluto80 sier:

  Så det er ingen her inne som kan prøve å leke litt med denne tanken. Faktisk har frk. Nina noen gode poenger.

 • spluto80 sier:

  Så det er ingen her inne som kan prøve å leke litt med denne tanken. Faktisk har frk. Nina noen gode poenger.

 • hpfan sier:

  Det må seriøst være noe galt med henne!!! Tror kanskje hun ikke klarer å fårestille seg at noen har bra fantasi bare fordi hun ikke har det. Når hun skrev den greia tror jeg hun hadde tatt seg litt for mange øl!!!!

 • bear^ sier:

  Ja huff, for det er helt klart at Tolkien ikke skrev ALLE sine bøker alene.

  Hva tror de hun er, Lockhart? Hvor hun finner ut av ideene til folk og bruker «oblivien» på dem etterpå slik at de ikke husker noe?

  Seriøst, dette blir for dumt.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt