Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Prisnominasjoner i fleng

Den fjerde filmen, Goblet of Fire, har mottatt to nominasjoner til årets Satellite Awards. Jany Temime er nominert i kategorien ‘Outstanding Costume Design’ for de flotte kostymene hun laget til GOF, mens Jarvis Cocker kan motta en pris for sangen ‘Magic Works’ i kategorien ‘Outstanding Original Song’. Om det blir noen priser på dem får vi nok svar på 17. desember, da selve utdelingen av prisene går av stabelen.

Nå er også de nominerte til den 48. GRAMMY-utdelingen offentliggjort. Blant navnene på listen var stemmen bak de amerikanske lydbøkene, Jim Dale. Innlesningen av sjette boken sendte han rett inn i Kategori 76: ‘Best Spoken Word Album for Children’. Tidligere år har han vært nominert for prestasjonene under innlesningene av GOF (2000) og OOTP (2003), hvorav han ble belønnet med én GRAMMY (2000). Vinnerne av årets runde annonseres 8. februar på amerikansk TV (CBS).

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Guro sier:

    Artig at den blir nominert til ting da… I år syns jeg Harry Potter fortjener Oscar! Når er det de offentliggjør nominasjonene?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt