I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

JK Rowlings radiointervju på BBC

TLC har postet en avskrift av gårsdagens radiointervju på BBC. Her var hun gjest sammen med Stephen Fry, skuespilleren som leser inn de britiske HP-lydbøkene.

De diskuterer Frys bruk av forskjellige stemmer i bøkene, skriveprosessen og hva Rowling skal gjøre i fremtiden (altså skrive en ny barnebok). Hun nevner også den høyst etterlengtede bok 7 (om at alt har vært planlagt på forhånd):

Noen ganger får jeg gysninger når noen gjetter noe som er temmelig nært sannheten. Jeg gir meg alltid litt spillerom så jeg kan endre litt underveis. Det har skjedd mye i bok 6 som relaterer til ting som kommer til å skje i bok 7 og du kan egentlig bare hoppe rett fra bok 6 over i bok 7. Det er ikke de samme avsluttende eventyrene som de foregående bøkene har vært. For første gang er jeg veldig obs på at jeg avslutter. Enden er nær.

Intervjuet kan forøvrig lastes ned her.

Oppdatert: Absolutt HELE avskriften av intervjuet er her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • *!* sier:

  «Enden er nær.»
  Den likte jg itte :S
  uff, vil at d skal komme maaange flere HP bøker jg, og jeg er vel sikkert itte den eineste!

 • *!* sier:

  «Enden er nær.»
  Den likte jg itte :S
  uff, vil at d skal komme maaange flere HP bøker jg, og jeg er vel sikkert itte den eineste!

 • *** sier:

  helt enig med deg..! vil ikke at det skal slutte ennå… :S

 • Zaphod sier:

  Det ser ikke ut til at intervjuet fungerer. Fikk bare 5 sekunder av det. Er det bare min pc?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt