If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Luna Lovegood avsløres i januar

CBBC Newsround skriver at castingen av Luna Lovegood er i sluttfasen, og at en avgjørelse vil bli tatt i løpet av de neste ukene. Vi vil trolig få vite hvem som skal spille Luna Lovegood i Harry Potter and the Order of the Phoenix i starten av januar.

Videre forteller de også at produsentene står igjen med fem jenter som kan få rollen, og at alle disse jentene har blitt bedt av Warner Bros om å ikke røpe at de står igjen som en av fem. Etter det Warner Bros kjenner til har ingen av dem røpet det heller, så alle påstander på forskjellige sider og forum rundt på nettet, er med all sannsynlighet bare løgn. Les mer om dette her.

Takk til HPANA for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt