The last enemy that shall be destroyed is death.

Castingen til OotP nærmer seg slutten

Det er nå for sent å håpe på en rolle i Order of the Phoenix! Det britiske agentbyrået Enchantment Casting, som har representert mange unge håpefulle skuesepillere i forbindelse med castingen, melder at det ikke lenger holdes åpne auditioner. Enkelte roller, som Nymphadora Tonks og Kingsley Shacklebolt, er allerede besatt (ingen navn offentliggjort, Tonks er visstnok en «ukjent skuespiller»), mens det kun er igjen få alternativer som Hogwarts-utgavene av Lily, James, Lupin, Sirius og Snape.

Enchantment Casting har ingen opplysninger om at noen er castet som Lavender Brown eller Marietta Edgecombe, og dette kan bety at de er utelatt fra filmen.

Warner Bros. har nok barn til å fylle alle nødvendige statistroller. De voksne statistrollene vil bli castet etter jul.

Takk til Veritaserum for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MsJoplin sier:

  Åh, himmel og hav, betyr det at vi faktisk får se Snape sveve opp ned i grå underbukser?! Og unge Sirius og Remus!! *hoppe og sprette av forventning* OTP!!!

 • krembolla sier:

  *ler* åååh! glede seg så syykt til å se hvem lily, remus, james og lupin, og sist men ikke minst snape blir som ungdom!!!!! *Glede deg sykt!*

 • Line sier:

  jeg syns at hun som spiller ginny burde spille lily, så kan de bare bruke linser, farge håret annerledes og sminke henne annerledes. men de to ligner syns jeg, hadde hvert bra hvis hu spilte begge.

 • MsJoplin sier:

  Jeg tror det ville blitt temmelig merkelig om en person hadde spilt flere roller, da blir det helt Eddie Murphy-svada over det hele. Men en god tanke er det absolutt. Og det finnes sikkert flere rødhårede personer.

 • Mari sier:

  Rødhåra jente her som frivillig stiller opp for å spille Lily :D

 • Mysbrya sier:

  Og eg som skulle vere både Tonks og Lily … : ) Dei kan vel berre ‘fikse litt’ på Dan – og han er ein perfekt James. Snapes værste minne er den scena eg ser mest fram til, no kan eg snart henge MWPP-plakatar på rommet mitt med samvitet i behald. Det kan lett verte litt sært for ein 15-åring å ha (dagens) Thewlis og Oldman hengjande på veggen, ikkje sant?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt