Remember my last, Petunia.

Ralph Fiennes intervjuet i The Times

Ralph Fiennes (også kjent som Lord Voldemort) har blitt intervjuet av New York Times. Artikkelen gir en oversikt over hans karriere, og det står også litt om rollen hans som Voldemort:

[Artikkelen nevner noen dårlige filmer han har vært med i] Han gjorde et mye bedre valg da han sa ja til å spille Voldemort, og ikke bare fordi Harry Potter-franchisen er enorm. Han gjør Voldemort levende. Han har kanskje et reptilaktig, barbert hode, sykelig hvit hud og smale kutt der nesa er digitalt fjernet.

Men han har også en aura av ondskap som kommer innenfra, en aura av såret stolthet som har blitt til hevnlyst rettet mot Harry, gutten som vant over ham. Man kan se en klar sammenlikning mellom Voldemort og Fiennes’ rolle i Red Dragon, en morder med et dødelig glimt i øyet – noe man ikke ser før det er for sent.

Takk for tipset, Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Rhonda Keeling sier:

    Jeg har sett Red Dragon, og etter at e hadde hørt om at han fikk rollen som Voldemort i GoF, så tenkte e på Red Dragon med en gang… :D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt