If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Nytt intervju med Ralph Fiennes

Newsday.com har lagt ut et intervju de har gjort med Ralph Fiennes (Voldemort). I intervjuet snakker han blant annet om nominasjoner til priser, hans nye film, og om hvordan han spiller karakterene sine ut fra hvordan de ser ut.

Dette (beklager litt merkelig oversetting) sier han om sin tolkning av Voldemort:

«Han er en ekstremt, ond mann, som har blitt gitt en ny kropp. ‘Goblet of Fire’ regissør Mike Newell sa til meg at slyngelen ikke hadde hatt en kropp som dette på mange år. Så jeg bestemte seg for å legge inn små biter av business, som f.eks. å føle hans hode, hans pust. Det er en ny ting å puste på den måten. Nyte hvordan han beveger seg. Og legge til denne typen energi av hevn. Denne gleden ved at han fikk kreftene tilbake.»

Les hele intervjuet her.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt