The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Dan Radcliffe som filmregissør?

Topp.no skriver følgende:

Daniel Radcliffe vil regissere en film. Vil du se den?
Den unge kjekkasen Daniel Radcliffe vil blir regissør… Men ikke ennå.

Når Daniel en gang i framtiden finner ut at han vil slutte som skuespiller kunne han tenke seg å trekke bak kameraet. Men tro ikke at han kommer til å gjøre det lenge. Han mener nemlig at han ikke trenger å lage mer enn en god film før han er fornøyd. Så hvor mange Daniel Radcliffe filmer vi får se, spørs vel bare på en ting; Hvor talentfull han egentlig er.

Enn så lenge er Daniel mer enn godt fornøyd med å være skuespiller, og sier at han er meget godt fornøyd med det. Kanskje ikke så rart med tanke på den enorme suksessen han har hatt med Harry Potter-filmene.

Alle som kjenner Daniel er litt overrasket over utspillet, for alle har trodd at det har vært musikken og en eventuell musikkarriere som har stått hans hjerte nærmest. Men det er klart, det ene utelukker ikke det andre, og kjenner vi Daniel rett, får han nok til begge deler.

Han er en effektiv gutt som har gjort det meget bra på skolen ved siden av Harry Potter-filmingen, men han har innrømmet at det har tatt på. Etter at innspillingen av den forrige filmen var over lå han i senga i 8 måneder i strekk!

Takk for tipset, Didrik!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt