He was probably the bravest man I ever knew.

Barty Crouch blir doktor

David Tennant, sist sett som Barty Crouch Jr. i GoF-filmen, gjør første juledag sin første store opptreden som Doktoren i den populære britiske science fiction-serien «Doctor Who». Serien handler om Doktoren, en mystisk kis som drar rundt i en tidsmaskin forkledd som politiboks fra 50-tallet. Når Doktoren dør kan han dukke opp igjen i en ny kropp, og dette skjedde i den siste episoden av forrige sesong, som gikk på britisk TV i juni og på NRK2 sist onsdag. Tennant har altså spilt Doktor på slutten av denne episoden, og i en sjuminutters veldedighetsspesial, men den første lange episoden med ham i rollen blir en timelang julespesial som går på BBC1 klokka sju om ettermiddagen i overimorgen. Videre vil David Tennant doktorere i en ny sesong fra våren 2006, men om dette blir vist på norsk TV er usikkert (i alle fall blir det ikke med det første).

Les mer: Wikipedia

Takk for tipset, Vegar!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt