It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

GoF – behind the scenes vises igjen i kveld

«Behind the scenes: Harry Potter and the Goblet of Fire» vises igjen på TVNorge i kveld klokka 23.25.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Line sier:

  typisk at jeg ikke har den kanalen .://

 • maria sier:

  du går ikke glipp av no særlig, så den forrige gang jeg og den varer bare 15 min og jeg fikk ikke vite noe jeg ikke visste fra før. god jul alle sammen:)

 • Fang sier:

  Faaen! Satt og ofret en bra film i går..satt som limt til sofgaen og bare glante på et teit program på samme kanal i 45 minutter.. så hører jeg «Vi setter nå over til Harry Potter spesial, bak kulissene på Ildbegeret-filmen» eller noe sånt, før jeg ser en oransj skjerm hvor det står: «Lokale sendinger» og jeg hører på en skingrende bergensdialekt: «No e de nyhetarrr», og jeg skjønner da at jeg ikke får se noen Harry Potter – reportasje idag.. Jeg må ha slått verdensrekorden for høylytt banning i juletider til nå.. Håper det stemmer som dere sier her, at det ikek var noe spesielt å gå glipp av..

  Mvh Fang [Julestemning? Eh, nei, hvor er snøen?]

 • Hilde sier:

  Selv om du ikke fikk vite noe nytt så e r jo det jævlig interresant da!:D satt som limt til skjermen i går kveld!

 • Hitchi sier:

  Greit nok, så den forrige gangen det gikk pluss at det er å finne på nettet også, men ble forbanna likevel da jeg fikk lokalnyheter i stedet. Grrr


Legg igjen en kommentar

Valgfritt