IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Merker av Harrys ‘fødested’

I følge The Scotsmans nettutgaver, skal en stor granittplakett fra nå av pryde Nicolson Street i Edinbrugh, der J. K. Rowling – som på den tiden var ‘en fattig alenemor som ikke hadde råd til å varme opp sin egen leilighet‘ – først tok til å skrive om Harry og vennene hans på Hogwarts, som senere utgjorde en suksess verden knapt har sett maken til.

Plaketten, som kommer til å bære et bilde av forfatterinnen, vil være med på å danne et ‘forfatterhjørne’ i sentrum av den skotske hovedstaden, med minneplakettene til Robert Louis Stevenson og William McGonagall (ja, han er Rowlings hovedinspirasjon til navn på Gryffindors husstyrer) et steinkast unna.

Takker, Leaky!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt